הסרת שיער לגבר כתפיים וגב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער לגבר כתפיים וגב עליון
    לירן
    19/09/2010

שלום לכל מביני העניין
    אני בן 27. לפני כשבוע הלכתי ל"פגישת יעוץ" באחד ממכוני האסטטיקה הידעוים בארץ, לשמוע לגבי אפשרות להסיר שיער מועט שיש לי באזור הכתפיים וממש קצת באזור הגב העליון.
    (אציין כי באמת מדובר על שיעור לא גדול, שערות דקות ולא שחורות).
    לאחר מסע מכירות אגרסיבי מצד ה"יועצת" השתכעתי וסגרתי על 10 טיפולים כשכבר באותה הפגישה עשיתי את הטיפול הראשון.
    לאחר יום יומיים, בדיקה די שרירותית באינטרנט הראתה לי תמונה אחרת לגמרי מזו שהוצגה לי במכון. באינטרנט כתוב כי זהו אזור מאוד בעייתי שאינו מומלץ להסיר שם שיער, וכמו כן השיער הצומח עלול להיות עווה ובכמות רבה יותר וכמו כן עלול לצמוח יותר שיער ממה שהיה.
    כמובן שהתאכזבתי והתעצבנתי מאוד שכן אותו מכון ניצל את תמימותי ואת חוסר הידע שלי בנושא ופשוט הסתיר ממני מידע זה, הכל על מנת שאחתום על עיסקת 10 טיפולים.

עכשיו אני מתלבט מה לעשות. האם אכן כך הדבר?
    מהם ההשלכות של הפסקת הטיפול לאחר טיפול אחד?, והאם טיפול אחד שעשיתי עלול להביא למצב גרוע יותר.
    בקיצור, לא יודע אם להמשיך בסדרת הטיפולים או לא.
    אציין כי אני לא ממש שעיר באזורים הללו וחשבתי כי יהיה נחמד להיות חלק לגמרי. בטוח שאם היו מציגים בפני את כל ההשלכות, לא הייתי מבצע.

אודה לכם מביני העיניין אם תייעצו לי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אל תרגיש מרומה

שלומי
    19/09/2010

אל תרגיש מרומה, מנסיוני טיפולים בגב כן עוזרים, לא מגיעים להסרה לצמיתות אבל יש שיפור ודילול משמעותי, תחשוב שבמקום לעשות שעווה פעם בחודש אתה תצטרך טיפול חיזוק בלייזר או IPL או SHR פעם בחודשיים שלושה וגם אז השיער שיצמח יהיה פלומתי ולא גם כמו הקיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו