?גבר בגייל 25 רוצה לעשות הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ?גבר בגייל 25 רוצה לעשות הסרת שיער
    יקיר
    26/09/2010

אבל לא בטוח איך התוצאה תראה בסופו של דבר -
    האם מומלץ לעשות גילוח רגיל עם מכונה של שערות הבטן (לדוגמא)
    ולראות איך זה יוצא, ולאחר מכן להחליט האם כדאי לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר או לא?

מה גורם גילוח שער באזור הבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גילוח לאמגביר את הצמיחה נקודה

מיקי סטייל
    15/10/2010

הגיע הזמן לשבור את המיתוס הזה שגילוח מזרז צמירחה,הוא לא.
    תגלח, תראה איך אתה סגור על זה, ואם המראה מתאים לך אז צא לדרך, בכל שלב אתה יכול להפסיק טיפןלים ואז הרווחת דילול של השיער, לי הטיפול בIPL היה הכי אפקטיבי
    אם אתה רוצה פרטים אשמח ליעץ לך בטלפון 0523288910 מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקי לי מדוייק

אפי
    25/11/2010

מיקי מה ששכחת להגיד הוא שאחרי כמה טיפולים השיער הוא לא מדולל והצמיחה היא לא בצורה אחידה מה שיוצר איזורים עם שיער ואיזורים בלי.. כך שאם הוא מתחרט זה יהיה יותר מכוער מבעבר.
    זה מניסיון שלי..
    או שעושים כמו שצריך ומגיעים לאחידות של שיערות וחלקים או שלא מתחילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

רונית
    25/11/2010

נכון אמרת שגילוח לא מצמיח יותר שיער אלא חותך את השערה באלכסון ולכן שטח הפנים של השערה גדול יותר אולם זה רק נראה ויזואלית, תתן לשיערה להמשיך לצמוח ותראה שהיא לא השתנתה כלל. לגבי דילול אין דבר כזה לא ניתן לדעת במה פוגעים ולכן הדילול יכול להיות לא אחיד!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו