מישהו בפורום הזה מרוצה בכלל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו בפורום הזה מרוצה בכלל?
    תום
    28/09/2010

אני בן 20 מעוניין לעשות הסרת שיער בבטן ובחזה ואני רואה רק תגובות שליליות.
    יש מישהו שעבר טיפול כזה ומרוצה מהתוצאות ואם כן באיזה מכון? אני צריך לדעת מחר כי יש לי שתי פגישות ייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי תום!

שירן
    28/09/2010

התחלתי לעשות טיפולים בפורפורציה...לאחר התלבטויות רבות באיזה מכון ובאיזה מכשיר הכי כדאי.ואני מרוצה,אני ממליצה לך ללכת אליהם לפגישת יעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תום יש הרבה אנשים מרוצים

מיקי סטייל
    12/10/2010

תדע לך שרוב השיטות עובדות אחרת לא היית רואה שחצי מדינה מסירה שיער.
    צריך להתאים לכל אחד את הטיפול הנכון והכי חשוב המטפל והמיומנות שלו כי יכול להיות מכשיר מצוין ומטפל גרוע ואז אין תוצאות טובות, בIPL יש תוצאות מצויינות אבל חשוב לאבחן את צבע העור של המטופל ואת צבע השיערה ולהתאים תוכנית מתאימה.
    כמו כן חשוב מאד לחזור על טיפול כעבור 6 שבועות, כל הדבריםהאלה יש להם חשיבות.
    אשמח להרחיב אם תרצה בטלפון 0523288910
    מיקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תום

שירלי
    12/10/2010

אני עשיתי הסרת שיער אצל קוסמטיקאית מעולה במכשיר מאוד בטוח ובמחיר מצויין ...אם תרצה המלצה אשמח לתת לך פרטים במייל...ציין את המייל שלך ואשלח לך פרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו