עזרה בקבלת החלטה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בקבלת החלטה..
    בודק
    14/10/2010

שלום קבעתי לשבוע הקרוב כמה פגידות ייעוץ בכמה מכונים/מרפאות (איך שתקראו לזה) אני רוצה לדעת מה הדברים היותר חשובים שאני צריך לבדוק ולקחת מהפגישות ייעוץ האלה בכדי להשוות בין המכונים כשלבסוף אני אבחר במקום שאני הכי שלם איתו.
    לדוגמא: סוג מכשיר, ממומחים, וכו'.. מחיר לא רלוונטי בשלב זה כי אני רוצה לבחור את המכון האמין והבטוח ביותר.

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בקבלת החלטה..

הוספת תגובה

• מישהו יכול לעזור?

בודק
    14/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן לבודק לא לעשות בפרופורציה

יובל
    15/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב ללכת למקום עם המלצות

מיקי סטייל
    15/10/2010

כשהחלטתי לפני כשנה להסיר שיער מהגוף, גיששתי בקרב חברים, חבר טוב המליץ לי על מכון מסוים עם מכשיר מסוים, וכיוון שהוא שחום כמוני אז ידעתי לאיזה תוצאה לצפות .אתה חייב לדעת שכהיי עור לא יכולים לקבל טיפול בלייזר בגלל סכנה של כוויות, שאר השיטות כמו IPL וכן SHR מתאימות לכהיי עור.
    אשמח לענות לך בפירוט בטלפון :0523288910 מיקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר

ליהיא
    18/10/2010

לי יש ניסיון מעולה עם פרופרוציה. עשיתי הסרת שיער בלייזר שם, התוצאות מדהימות יחס מעולה . אין עליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו