שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    דניאלה
    25/10/2010

היי,שמי דניאלה אני בת 18..
    אני מאוד במצוקה.אני ממש שעירה!!זאת אומרת אין לי מקום בגוף שלא גודל לי בו שיער..והדבר הכי מתסכל שהשיער שלי הוא שחור..זאת אומרת שממש מבחינים בו..
    מה אפשר לעשות?באמת שאיבדתי כל תקווה..עד כדי כך שאני חושבת שבמצב הנוכחי אני בחיים לא יצא עם בנים..
    רציתי לשאול..האם זה נורמלי שלאמא שלי ושתי האחיות שלי לא שעירות כמוני??זאת אומרת ,אין להן שיערות בחזה בישבנים ובשאר המקומות יש להן שיער אך לא כמו שלי,האם זה נורמליוהגיוני??
    רציתי לדעת אם זה בכלל הגיוני שיש לנשים שיער על הישבנים ועל החזה??אני מרגישה כאילו אני הבחורה היחידה שיש לה את זה:(((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה

דניאלה
    28/10/2010

..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דניאלה

ליאת מאיר
    03/11/2010

אני מבינה אותך וזה באמת מציק.
    וכן - יש נשים שעירות יותר ויש נשים שעירות פחות.
    למזלנו, כיום יש הרבה מאוד שיטות לטפל בזה ואת כבר בגיל שאפשר להתחיל.

אני ממליצה על שיחה עם רופאת משפחה, אולי יש צורך באיזון כלשהו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה. - תגובה

08/11/2010

שלום דניאלה,
    אני שומעת את המצוקה שלך,ויש מה לעשות.
    1. פני לרופאת המשפחה שתפי אותה בבעיה, בקשי הפנייה לברור רמות הורמונים גבריים בזמן המחזור( ביום ה-2-3 לדימום) ,צייני בפניה באם המחזור סדיר או לא, ואם את נוטלת או נטלת גלולות.
    2. אם יש חריגה מעל הנורמה של מי מההורמונים הגבריים(יש כמה..) בקשי הפנייה לרופא/ה אנדוקרינולוג ובמקביל לרופאת נשים,אולי יש צורך לשלול שחלות פוליציסטיות.
    באולטראסאונד. משם ולאחר איסוף המידע, בוודאי תקבלי הנחיות להמשך.
    גם ואם יש חריגה ברמות הללו, שילוב של טיפול תרופתי יחד עם לייזר/אור הבזקי יביא לשיפור והקלה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו