כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר
    מאיה
    27/10/2010

היי, יש לי הרבה מקומות בגוף שהשיער ממש מפריע לי, ואני נורא סובלת מכל התהליכים של להוריד אותו, אז אני רוצה לעשות בלייזר. הלכתי לייעוץ בפרופורציה, ושם נתנו לי הצעת מחיר לכמה איזורים, ולקחתי את הזמן לחשוב על זה... כשהחלטתי שאני רוצה, אמרו לי פתאום שיכולה להיות בעיה עם הכדורים שאני לוקחת (אני משתמשת בכדור נגד דיכאון בשם פלוטין), משהו שיכול לגרום לכתמים בעור, אבל אם אני רוצה בכל זאת אז אני יכולה ללכת לפגוש את הרופאה שלהם ואולי היא תאשר לי. יש לי עור מאוד חיוור ושיער מאוד כהה, ובגלל זה גם במקומות שיש לי ממש מעט שיער, עדיין נורא רואים אותו.
    זה מה שאני רוצה לשאול:
    1. האם הכדור הזה באמת קשור ובאמת יכול לפגוע? כי שאלתי את הפסיכיאטרית שלי, והיא אמרה שלא ידוע לה שום דבר על זה, ושהיא ראתה רשימה של תרופות שלא מתאימות פעם ולא זכור לה שהכדור הזה היה שם. האם יכול להיות שבמכון אחר אקבל תשובה אחרת? האם זה באמת מסוכן?
    2. הבנתי שלא מומלץ להוריד את כל שיער הערווה במפשעה, אבל זה נורא מפריע לי ואני נורא רוצה כן להוריד הכל. האם עושים דבר כזה במכונים להסרת שיער בלייזר? או שלא יתנו לי? כלומר, אם קיבלתי הצעת מחיר למפשעה, זה רק קו ביקיני או שיתנו לי גם להוריד הכל? אמור להיות הבדל במחיר? וכמה טיפולים זה לוקח בדרך כלל?
    3. הבנתי שהסרת שיער בלייזר בפנים לא מומלצת כי היא יכולה לגרום לבעיה שבעצם במקום להפחית את הצמיחה, השיער יתחיל לצמוח יותר משצמח קודם. האם זה נכון? אם כן, מה הסיכוי שזה באמת יקרה?
    4. הבנתי שבין הטיפולים בלייזר אסור להוריד את השיער בשעווה, ואני מניחה שגם לא במכשיר למריטת שיערות. אז אם צומח לי שיער בזמן הזה ולא נושר אחרי כמה ימים, אני חייבת להוריד אותו רק בגילוח? האם זה לא יגרום לזה שהשיער בעצם יתחזק?
    5. האם שיערה שנשרה בימים שאחרי הטיפול בלייזר, נשרה לצמיתות? כלומר, אם אחרי הטיפול הראשון נשרו שיערות, האם הן לא יצמחו יותר לעולם, וכל השיערות שיצמחו אחר כך הן רק שיערות שלא נשרו בטיפול הקודם?
    6. אם עד היום הורדתי שיער מהרגליים במכשיר למריטת שיערות, ויש תופעה שלפעמים שיערות מתחילות לצמוח מתחת לעור, האם זה יכול לפגוע בטיפול בלייזר, או שזה לא משנה?
    7. הבנתי שבזמן הטיפולים אסור להיחשף יותר מדי זמן לשמש - השאלה היא אם זה רק בתקופת הטיפול, או לכל החיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה שאלות על הסרת שיער בלייזר - תגובה

28/10/2010

שלום מאיה.
    פלוטין נמצאת ברשימה של התרופות המגבירות את הרגישות של העור לאור.ולכן כדאי היה ללכת, לשמוע ולשאול את כל השאלות הרלוונטיות אלייך, ולא בפורום.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו