הסרת שיער בלייזר לגבר, גיל מתאים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר לגבר, גיל מתאים ?
    אורן
    29/10/2010

שלום,

אני בן 29 ומעוניין לעבור הסרת שיער מהגב (עד איזור השכמות, לא כולל).

העור שלי שחום והשיער שחור (נאמר לי שזה אידיאלי ללייזר).

השיער באיזור הזה גדל רק ב-5~ שנים האחרונות, ביקרתי בכמה מרפאות וחלק מהמקומות אמרו לי שעוד לא לגעת במקום, הטיפול עלול לא להצליח, השיער עלול לחזור ואפילו לגדול במקומות חדשים מעבר לאיזור ההסרה, וחלק אמרו לי שאין בעיה עם זה ובגילי כבר אין מצב שיתחיל לגדול במקומות חדשים, וסיכוי הטיפול להצליח הוא גבוה (כלומר 80%+ הסרה לצמיתות).

אני מבין שבמקומות הללו מנסים למשוך אותי בתור לקוח, והיועצים עלולים לא להיות כנים ב- 100%, אך איך זה שהדעות של הרופאים חלוקות ?

אני קורא באינטרנט ורואה מסביבי כי הרבה עברו את זה בגיל מוקדם יותר בהצלחה, ואני גם מעוניין לגמור עם זה כמה שיותר מהר. באיזה צד כדאי לי לבטוח, בזה שאומר לי אל תעשה עדיין, או זה שאומר שאין בעיה אם לעשות עכשיו ?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער

רוני
    30/10/2010

אני ממליץ בחום רק מכשירי לייזר מדיקל היליג ספא יש 8 סוגי מכשירים ושיטות מאוד מאוד אמינים יש רופאות ואחיות יש מחירים נוחים והכי הכי חשוב יש תוצאות בית קליפורניה תל אביב מאוד מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו