מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדת עצות לגבי הסרת שיער ברגלייםמיכל12/11/2010
לא מצליחה למצוא אף שיטה טובה! יש לי שיער בהיר, אבל לא שקוף או בלונד פלטינה, אז בהחלט רואים אותו ואני לא יכולה להרשות לעצמי לא להוריד ברגליים. פרט לכך, אני אוהבת את העור שלי חלק ונטול שיערות, זה הכי נעים שיש.
* לייזר - רציתי מאוד ובדקתי, אבל לצערי השיער שלי לא מתאים (בלונד כהה / ג'ינג'י).
* מריטה (מכשיר / שעווה) - זה נוח לי ואני אוהבת מאוד את התוצאות והכאב לא מפריע לי, אבל אחרי כמה ימים מתחילות לצמוח לי שיערות מתחת לעור, נהיות לי בליטות אדמדמות (כמו פצעונים), אני מתגרדת, צריכה להוציא את השיערות הסוררות עם מחט... אני לא מתאפקת ומורטת בקביעות כי זה גם מדלל לי את השיער, אבל המחיר הוא שכל הקיץ הרגליים שלי נראות כמו "אזור אסון" - מלאות בליטות ואדמומיות (וכל פעם יש לי "סשנים" של גירודים, זה מעיק מאוד).
שמעתי שיש תכשיר בשם "פוליסן" אבל שהוא מגיע בכמויות קטנות ולא מתאים לאזורים גדולים כמו רגליים. אני מסתבנת בקביעות עם ליפה מניילון צבעוני וניסיתי כמה פעמים לשפשף טוב טוב את העור ברגליים, אך ללא הועיל (זה לא שינה אפילו קצת).
* גילוח - יומיים-שלושה הכול חלק ונחמד, אבל מיד אח"כ יש זיפים וזה מעצבן. כמו כן הצמיחה שלהם משגעת אותי - כשהשיער מתחיל לצמוח העור נעשה מגורה, פצעונים ועוד... לאחרונה גיליתי שאפילו בגילוח עדיין צומחות לי מדי פעם שיערות מתחת לעור. כמו כן יש לי עור רגיש, מעל לקו הברך אני בכלל לא מעזה לגלח כי כל התופעות הנ"ל חריפות פי כמה וכמה. בקיצור, שוב אני חוזרת להתגרד ולהתחרפן מזה, ממש כמו במריטה. :-(
* גילוח עם כיוון צמיחת השיער - הפתרון היחיד שלא מגרה לי את העור (כמעט) אבל האפקטיביות שלו נמוכה. אין איתו אפילו יום אחד של חסד, הרגליים לא חלקות בשום שלב, כל הזמן קוצים, וכמובן שצריך לעשות זאת לעתים קרובות יותר (כי השיער מתארך במהירות, מן הסתם).
באופן דומה, לפעמים אני משתמשת בקיצוץ - מכונת המריטה שלי מגיעה עם ראש גילוח הכנה למריטה, אז הוא לא גילוח צמוד אלא משאיר מילימטר-שניים של שערה. זה לא כואב, לא צורב ולא כלום, אבל גם לא חלק (ועל כך נאמר no pain no gain).
* משחה - ניסיתי לפני שנים רבות. הריח היה בלתי נסבל, אבל מילא לו זה היה עוזר! גם אחרי שהשארתי את החומר לזמן כפול משנכתב בהוראות, השיער לא נעלם אלא רק נעשה דק יותר...
* אפילציה - אולי המוצא האחרון, אבל זה פתרון יקרררר לאזור גדול כמו רגליים, פשוט לא מחירים שאני יכולה להרשות לעצמי בכלל.
לסיכום: מה עושים?! אני מרגישה שאני נופלת בין הכיסאות... יש לכם איזושהי עצה? אולי משהו שלא חשבתי עליו? האידאל מבחינתי היה לחזור למריטה, רק בלי תופעות הלוואי הבלתי נסבלות... :-(
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובדת עצות לגבי הסרת שיער ברגליים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט12/11/2010יש לשקול טיפול אפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)