מכשיר לייזר - לייטשר דואט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר לייזר - לייטשר דואט
    יעל
    17/11/2010

שלום רב,

רציתי לדעת האם המכשיר "לייטשר דואט" אמין ביחס למכשירי לייזר אחרים? או שיש שיטה אחרת מוצלחת יותר בהורדת שיער לצמיתות.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר לייזר - לייטשר דואט

הוספת תגובה

• LHE הסרת שיער במכשיר DUET RADIANCY

עדי
    29/11/2010

יעל שלום מנסיון אני לא ממליצה לך לרכוש את המכשיר או להתחיל בטיפולים במכשיר זה
    המכשיר זה משווק ע"י חברת ON-MACABIM בשיתוף עם AFTER LIHT מפרסמים שהטיפולל ללא כאב ולצמיתות 85%. אני עברתי 10 טיפולים אצל קוסמטיקאית הכי מקצועית והכטיפולי נותנת את המקסימום, מטיפול 3 התחלנו לתקשר עם חברה כי לא היו תוצאות, ובהגברת עוצמת הטיפול זה כאב מוות, שום שקיות קירור לא עזרו עד ש קיבלתי כוויות, שלושה שבועות אני מטפלת בכוויות הרופא נתנן לי קרם נגד זיהומים, הקוסמטיקאית שלי מסכנה לא קיבלה מענה לבעייה זו, הם פשוט מוצאיים ממנה עוד כסף לשדרג למכשיר אחר או כלום. חבורת רמאים מסוכנים תזהרו איתם. כואב לי הלב על הבחורה מסכנה היא כמו בת בישבילי נפלה איתם חזק, השם שלה נפל וחבל היא קוסמטיקאית מאוד חזקה.
    אני אישית בתהליכים לתבוע אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה

יעל
    29/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו