השער שיער גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השער שיער גברים
    בנצי
    24/11/2010

שלום אני בן 21..ולפני שתננים בערך שמתי לב שעל אזור הכתפים שלי יש שערות שחורות וגדולות בבודדות.וגילחתי בעזרת סתם מכונת גילוח,ואז זה צמח יותר כיום יש לי שערות שחורות גדולות באזור הכתפיים העורף גב עליון והשריר של היד..אבל זה לא שאני כולי שיער זה פשוט שערות בודדות שהתרבו שאתה יכול לראות אחת אחת וגדולות..
    רציתי לדעת אם לעשות לייזר ?או יש שיטה אחרת?או שעדיף כמות כזאת קטנה וספציפית לעשות אצל קוסמטיקאית במכישר של האולטרא אדום?(שהבנתי שזה גם יותר זול)
    ובעתיד אעבור ניתוח בכתף.רציתי לדעת אם זה בעיתי ויכול לפגוע בניתוח בגלל הלייזר בכתף או לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השער שיער גברים

הוספת תגובה

• כתפים שכמות זה אזור הורמונלי

מיקי סטייל
    26/11/2010

עליך לדעת שבאזורים שציינת אין ודאות שהטיפולים יעזרו, אם שווה לנסות או לא , זה כבר החלטה שלך, בכל מיקרה אין קשר בין טיפולי IPL או אינפרה לבין הניתוח העתידי. ואגב השיערות צמחו כי הן היו צריכות לצמוח ולא בגלל שגילחת. גם אם לא היית מגלח הן היו צומחות ומגיעות לעובי ולצבע שציינת.
    בהצלחה. 0523288910 מיקי סטייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה

בנצי
    29/11/2010

אפשר ייחס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השער שיער גברים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    01/12/2010

ניתן לעבור טיפול בקרן אור או לייזר באזור ואולם בחלק מהמטופלים התוצאות באזור עורף גב עליון ועד לחלק העליון של הכתף פחות טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו