שלום,שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,שאלה.
    אילנית
    27/11/2010

אני בת 18 וסובלת מהיותי קטנה משיעור יתר.
    יש לי שיעור מיותר בסנטר(למרות שהוא לא ממש כהה אך נראה לעין),בחזה(כל החזה לא רק מסביב לפטמות)השיערות כהה אך לא ממש עבות וארוכות.בבטן(כל הבטן כולל הצלעות בישבנים,בגב התחתון.אך ביידיים ובכתפיים אינני שעירה.
    קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 12,הוא לא היה סדיר אף פעם ורק אכשיו ב-3 פעמים האחרונות הוא נהיה סדיר.איך אני יכולה לדעת מה הסיבות לשיעור יתר??חשוב לציין שלאימי ולאחיותי אין שיערות בישבנים ובחזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,שאלה.

הוספת תגובה

• שלום,שאלה. - תגובה

29/11/2010

שלום אילנית,
    גשי לרופאת הילדים או משפחה ובקשי ברור הורמונלי לרמות הורמונים גבריים.
    זאת בדיקת דם פשוטה שמבצעים ביום ה-2-3 למחזור(עם הדימום) יש מספר מרכיבים,הורמונים,שצריך לבדוק,כולל אינדקס חלבונים הנושא את ההורמון הגברי.
    לאחר קבלת התשובה ובמידה ויש חריגה ,בקשי הפנייה לאנדוקרינולוג וגניקולוג להשלמת הברור וקבלת טיפול מאזן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אילנית
    29/11/2010

האם זה דורש בירור למרות שהמחזור הלא סדיר הוא תורשתי??שהיה גם לאמא ולאחיותי למרות שהן לא סובלות משיעור יתר במקומות אלה כמו ישבן וחזה??
    ואם מתגלה אצלי שהמקור לשיעור הוא הוא הורמונלי?מה יהיה הטיפול לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו