בעיה של שיעור באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של שיעור באיבר המין
    רועי
    28/11/2010

שלום, יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר הרבה מאוד זמן. מסיבה שאני לא לגרמי מבין, צומח לי שיער על האיבר מין, לא רק בבסיס אלא עולה גם למעלה בערך עד לאמצע וקצת יותר (ככל שזה עולה השיעור מתדלדל אבל עדיין ניתן לראות אותו). כמובן, שאני רוצה להסיר את השיער,

מבירורים שעשיתי הבנתי שאפילציה היא הטיפול הכי טוב בשבילי על מנת להסיר את השיער לצמיתות, אבל אני סובל מקושי למצוא איש מקצוע שיטפל בי.

לכן, השאלות העיקריות שלי הן בקשר למכשירים:

1. איך המכשיר פועל? זה פינצה שמחשמלת את השיערה? או שזה פועל בצורה אחרת? הייתי רוצה לדעת איך הטיפול עובד בפועל ולא מצאתי סרטונים בנושא

2. כשחיפשתי מכשירי אפילציה אז המחירים נעו בין 500 שקל למכשיר בגודל שלט טלוויזיה לבין 3000 שקל למכשיר גדול עם כבלים מחוברים אליו (מכשיר שנראה הרבה יותר מקצועי). השאלה היא האם אלה מכשיר שמטפלים בצורה אחרת או שהם נותנים את אותו טיפול בזרם חשמלי, רק שהשני יותר טוב מהראשון? או שהמכשיר הקטן לא פרקטי בכלל ולא עושה הבדל?

3. במידה ואני ירכוש אחד מסוגי המכשירים, האם זה מסוכן להשתמש בו בעצמי או שהחשש הוא שאני פשוט יסתבך עם זה? האם זאת טכניקה מיוחדת שצריך ללמוד או שפשוט צריך לטפל בזהירות?

אני יודע ששאלתי פה הרבה אבל בבקשה תקדישו לי כמה דקות מזמנכם ותעזרו לי לענות על השאלות האלה. בפורום מומחים אחר ששאלתי שאלות דומות נתנו לי תשובה קרה רק בשביל לצאת מידי חובה והשאירו אותי תקוע במקום בלי שום תשובה.

תודה רבה מראש [:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה של שיעור באיבר המין

הוספת תגובה

• בעיה של שיעור באיבר המין - תגובה

29/11/2010

שלום רועי,
    הפורום הזה מיעד להסרת שיער בלייזר/אור הבזקי.
    אפילציה זה תחום שאיני מבינה בו ולכן אתה צריך לחפש תשובה בפורום של קוסמטיקה פרה-רפואית.
    הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו