שיערות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיערות!!!
    בילי
    29/11/2010

שלום,
    אני בת 15 ויש לי בעיה.
    פעם היה לי אקנה אבל טיפלתי בו והשתמשתי בסבון פנים של גיגי וקרם לחות שלהם וזה ממש עזר לי,הכל נעלם.העור שלי עכשיו חלק ואין בו פצעונים,אבל הבעיה היה שיש לי שיערות בפאות ועכשיו רואים אותו יותר מאשר שהיה לי את הפצעונים.זה ממש מפריע לי כי עד שכבר הורדתי את הפצעונים והגעתי לתוצאה שרציתי-עור חלק, אז השיערות מפריעות לי...
    השיער שלי שם משתרע על חלק ממש גדול- מהפאות ואז הוא יורד בהדרגה ומגיע כמעט עד הפה. הוא אומנם פלומתי ויש נוראים ממנו,ואני גם חיה איתו די בשלום,אבל מדי פעם מעירים לי על זה ואני גם יודעת שיש לי הרבה...המליצו לי המון שלא לגעת בשיער הזה,כי אם נוגעים אז נהיה משועבדים לזה,ואני לא רוצה. אני לא נוגעת בו בכלל,אבל האם יש דרך שאני יכולה להקל על הבעיה?[אפשר לציין שאני שעירה ועוברת טיפולי לייזר בכל הגוף..]
    ועוד משהו...יש לי גם המון שיערות בצדדים של הצוואר.... בעורף, ומסביב לצוואר לא מקדימה אלא יותר למעלה וכשאני מרימה לקוקו רואים את זה... מה אני יכולה לעשות?
    אשמח אם תעזרי לי.סליחה על המגילה:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיערות!!!

הוספת תגובה

• שיערות!!! - תגובה

29/11/2010

שלום בילי,
    מהתאור שלך את נשמעת ילדה בוגרת ואחראית, מאוזנת ונבונה.
    אני מציעה לך להתייעץ עם אמא,לגשת איתה לרופאת הילדים ולבקש בדיקת דם שתברר את הפרופיל ההורמונלי הגברי שלך, ולאחר קבלת התוצאות תוכלי לדעת אם השיעור הוא תורשתי בלבד או יש לו מרכיב של שיבוש הורמונלי.
    האם המחזור שלך סדיר? כלומר,מופיע כל 28 יום?
    מתי קיבלת מחזור לראשונה?
    כתבי לי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה

אלקיים יפעת
    05/12/2010

שלום רב
    טיפולי אפילציה הם הטיפולים הנכונים לשיעור יתר בפנים.
    בגילך, אולי כדאי להמתין מעט, תחכי עוד שנתיים שלוש, ותבדקי אפשרות של טיפולי אפילציה.

אפילציה הוא טיפול מעט כואב אך שווה.
    הוא מסיר את השיער לצמיתות מהשורש.

תוכלי לקרוא עוד פרטים על אפילציה באתר שלי
    בברכה
    אלקיים יפעת
    אפילטורית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו