היי.. 2 שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.. 2 שאלות בבקשה
    liran
    30/11/2010

היי אני בן 24 עשיתי לפני כמה שנים(18-21) טיפול לייזר בבטן ,חזה ופלומה קטנה שהייתה מתחת לעורף. הטיפולים היו גרועים ומשכו המון זמן והתוצאה. מחרידה! בבטן ובחזה שיערות דקות, ארוכות ושבורות שמתחברות אל (מה שהיה פלומה קטנה) כל הכתפיים עד לגב עליון. נראה נוראי!.
    1. אני ממש רוצה לנסות עוד סיבוב של טיפולים לפחות על הכתפיים והגב. הייתי שמח לדעת אל מה ממליצים שזהו הפתרון הכי טוב.. אם זה מקום מסוים או שיטה שונה כמו אפילציה.. ואם בכלל ממליצים.
    2.דבר נוסף על כתף אחת יש קעקוע שעוטף את כולה. הייתי רוצה לדעת אם זה ניתן איכשהו לעשות טיפול על קעקוע.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי.. 2 שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• היי.. 2 שאלות בבקשה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    01/12/2010

הטיפול האפקטיבי היחיד לשיער פלומטי ועדיין זאת אפילציה ולא ניתן לטפל באזור של קעקוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירן

ריקי מ-care
    05/12/2010

יש סיכוי סביר שהטיפולים לא היו גרועים אלא שאתה היית צעיר מדי! כיום ניתן לבצע טיפולים , אבל אציין כי גם כיום אתה נחשב צעיר וייתכן כי יידרשו טיפולים מרובים. אזור הגב מגיב מאוד באיטיות אצל צעירים אפילו אם תטופל במכשיר הטוב ביותר ובמכון המקצועי ביותר. זו האמת המרה, שאולי לא כל אחד מוכן להודות בה. אם אתה רוצה להתנסות שוב, אני ממליצה שתרכוש דווקא חבילת טיפולים קטנה כדי לראות אם יש תוצאות ואז להחליט אם כדאי לרכוש עוד טיפולים. כך לא תסכן יותר מדי מכספך (בהנחה שאתה לא מצאצאי הברון רוטשילד...)
    ואם לטפל: רק במכשיר לייזר מאושר FDA ומשרד הבריאות ורק במקום מוכר וותיק עם הרבה הרבה נסיון כי זה מאוד קובע להצלחת הטיפול. אל תתפתה לכל מיני מקומות לא מוכרים וחסרי נסיון. אלה ינסו להסיר בעיקר את הכסף שלך ולאו דווקא את השיער:)

בברכה,
    ריקי מינצר
    מנכ"לית care

הכותבת הינה מנכ"לית care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו