שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות
    יעל
    01/12/2010

שלום,
    התחלתי לפני כחודש הסרת שיער במכשיר שנקרא 4mp,ולמכון יש גם מכשיר shr רציתי לדעת מה עדיף מבחינת תוצאות יותר טובות???ובאיזה מהמכשירים אין קרינה??
    בנוסף לכך הדאגה העיקרית שלי זה פחד מסרטן כתוצאה מהקרינה שיש במכשירים??אני מאוד מפחדת כי אמא שלי נפטרה מסרטן בלוטות הלימפה ואני עושה השרת שיער בכל הגוף גם באזורים יותר איינטים כמו מפשעה מלאה בית שחי בטן וכוווו,
    בנוסף לאחר הטיפול הראשון נהיה לי על העור כמו נקודות קטנות חומות דומות לנקודות חן!!מה זה יכול להיות??
    אשמח לתשובה ועזרה(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות

הוספת תגובה

• אפילציה

אלקיים יפעת
    05/12/2010

השיטה הבטוחה והלא מזיקה היא אפילציה.
    בברכה
    יפעת אלקיים
    אפילטורית מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לירן

ריקי מ-care
    05/12/2010

אין במכשירים להסרת שיער מכל סוג שום קרינה מייננת (כלומר קרינה מסוכנת). כל מכשיר לצורך הענין בטוח מבחינה זו, אין אפשרות לחלות בסרטן מטיפולי לייזר - חד משמעית!
    אשר לסוג המכשיר: 4mp הוא מכשיר אינפרה (קרן אור). SHR זו שיטה ולא מכשיר. שיטה זו קיימת גם במכשירי אינפרה וגם בלייזר. אם זה לייזר - הוא תמיד עדיף על אינפרה.
    אשר לנקודות: קשה לדעת במה מדובר מהתיאור שלך. אבל בוודאות זה לא סרטן.
    תרגעי...

בברכה,
    ריקי מינצר
    מנכ"לית care

הכותבת הינה מנכ"לית care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו