הסרת שיער בשעווה - נזק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בשעווה - נזק?
    ד.ג
    10/12/2010

שלום אתמול החלטתי להסיר שיער מאחר ואני עוסק בפיתוח גוף. ביקשתי מידידה טובה שתבצע את העבודה . לאחר חימום השעווה ומריחתה על הבד היר מרחה עליי שכבה אחת בחזה ומרטה ומעבר לכאב הבלתי נסבל (ופה אני מוריד ראשי בכבוד למין הנשי.) לאחר המריטה נותר לי גוש אדום על החזה. לאחר זה לא אמהשכתי בשאר הגוף אלא הורדתי בסכין גילוח. היום בוקר קמתי ולא נותר לי גוש אדום אבל סביב האיזור יש לי נקודות נקודות אדומות כמו אחרי גילוח שעושים אחרי הרבה זמן במקום רגיש.
    שאלתי היא האם יכול להית מדובר בכוויה? ואם לא אז מה זה והאם זה אמור לעבור ? יכול להיות שזו אלרגיה של הגוף לשעווה או משהו בסגנון?

תודה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בשעווה - נזק?

הוספת תגובה

• הסרת שיער בשעווה - נזק? - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    13/12/2010

קשה לחוות דיעה ללא בדיקה ואולם נראה שמדובר בתגובה טיבעית לשעווה מומלץ למרוח מקומית קרם כמו אלוורה או ביאפין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעווה לגברים

אלקיים יפעת
    13/12/2010

שלום רב,
    שעווה לגברים זהו טיפול שצריך לדעת איך לעשות אותו ואיך לטפל בגוף לאחר הטיפול.
    ישנן שעוות מיוחדות המייעלות את הטיפול בשעווה.
    יש לחטא את המקום עם חומר חיטוי מיוחד לטיפול אחרי שעווה לגברים.
    כדאי ומומלץ להחזיק את החומר הזה בבית ולמרוח אותו מס' פעמים אחרי הטיפול.
    גברים מפתחים דלקת זקיק השערה כמעט באופן מיידי אחרי טיפולי שעווה.
    לכן צריך לדעת כיצד לטפל בזה.
    לגבי מה שקרה לך אתמול - צריך להזהר ולעבוד עם שעוות נכונות וחומרים נכונים וללכת למטפלת מקצועית שלמדה כיצד לטפל בשעווה לגברים.
    אשמח לענות על כל שאלה נוספת
    אלקיים יפעת
    אפילציה ושעווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו