הסרת שיער במכונים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במכונים שונים
    מילי
    13/12/2010

שלום,
    לפני מס' חודשים סיימתי 10 טיפולים בלייזר.
    ישנם אזורים בגוף שהתוצאות נראות לעין ואני מרוצה אך ישנם אזורים שבהם איני רואה שום שינוי, כאיל ולא טופלו בכלל.
    הייתי רוצה ללכת למכון אחר ולסיים את הטיפולים באזורים אלו וגם באלו שנשאר בהם מעט שיער.
    רציתי לשאול אם במכון אחר אטופל במכשיר אחר מהמכשיר שבו טופלתי במשך 10 טיפולים יכול להזיק לי איכשהו מהבחינה הבריאותית או בכל בחינה אחרת?
    ושאלה נוספת היא אם אני בוחרת בטיפול של HSR אחרי שכבר טופלתי בלייזר, האם יש לזה השלכות כלשהן ?
    אשמח לתשובה מפורטת,
    תודה מראש :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במכונים שונים

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכונים שונים - תגובה

15/12/2010

שלום גלי,
    קשה לתת תשובה "מפורטת"..כשאת לא ציינת פרטים מדוייקים,לא באיזה מכשיר טופלת ,לא באילו אזורים,לא באילו יש תוצאות ובאילו אין, בת כמה את, מתי היה הט. האחרון ? וכ"ו.....
    להזיק לך בריאותית,החלפת המכשיר,או המשך טיפולים זה לא יזיק במידה ותטופלי בידי מטפל/ת מיומן/ת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכונים שונים

מילי
    19/12/2010

אז אני אנסח שוב את השאלה שלי על מנת שאוכל לקבל תשובה יותר מפורטת מגלל החששות שלי להתחיל טיפולים במכון אחר עם מכשיר אחר.
    אני בת 20, האזורים שאני לא רואה בהם שינוי הם הבטן והידיים, באזורים שיש תוצאות הם הרגליים, בית שחי ומפשעות. הטיפול האחרון היה לפני כחודש וחצי. המכשיר שבו טופלתי הוא fotona.
    כעת, השאלה שלי היא אם אטופל במכון אחר ע"י מטפל מיומן, אך במכשיר אחר או סוג טיפול אחר כמו HSR או לחילופין, אמשיך בשיטת טיפול של הלייזר, שני הדברים הללו לא יהוו לי סכנה בריאותית או שפשוט לא יביאו לי תוצאות או להיפך, יגרמו ליותר צמיחת שיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו