הסרת שיער בלייזר - פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר - פנים
    מיקי
    15/12/2010

שלום רב,

אני יודעת שנשאלו שאלות רבות בנושא ובכל זאת.. אבקש את התייחסות הממומחים בתחום.

אני מטופלת ותיקה במכשיר הלייזר (רגליים, מפשעות, ידיים) ומאד מרוצה מהתוצאות.

מאד מפתה אותי ללהסיר שיער שחור ועבה גם באזורי הפנים הנ"ל : בין הגבות ומעליהן , שפם ו"זקן". ירשתי את ה"כיף" הזה מהורי... לכן , הבעיה אינה הורמונאלית. עברתי גם בדיקות הורמונאליות לפני שנים והכל יצא לפי הנורמה.

מדוע מציינים כי שיער פנים = הורמונאלי? האם גבות הן איזור הורמונאלי? שפם? מדוע עלול להופיע שיעור מוגבר אחרי הסרה באזורים הנ"ל? הלייזר הרי משמיד את השערה ואת מקור המזון שלה?

ושאלה אחרונה..מדוע כל מכון אשר פניתי אליו לגבי מחירים, מציע סידרת טיפולים בסכום גבוה ולא מאפשר לשלם פר טיפול בסכום סביר? אני מתכננת הריון ואז כידוע לא אוכל להמשיך ולטפל. אילו יכולתי לשלם פר טיפול היה לי יותר קל..

תודה מראש על התייחסותכם,
    מיקי (בחורה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בלייזר - פנים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים

אלקיים יפעת
    16/12/2010

שלום מיקי
    מומלץ מאד להסיר שיער בפנים בעזרת אפילציה.
    טיפול באפילציה וא טיפול נקודתי וממוקד.
    עדיף על טיפול בלייזר או בכל מכשיר אחר.
    בברכה
    אלקיים יפעת
    אפילטורית מוסמכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובת המומחים

מיקי
    16/12/2010

תודה לך יפעת אבל לא שאלתי לגבי אפילציה... ממתינה לתשובת המומחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר - פנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/12/2010

לעיתים באזור הפנים במיוחד בקו הסנטר לסת תחתונה וצוואר הטיפול יכול לגרום לצמיחה מוגברת באזורי השפם והפאות ניתן לעבור טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו