שיעור פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור פנים
    נטע
    23/12/2010

שלום, בת 32, מגיל 18 בערך החלו לצמוח לי שערות בצדי הלסת התחתונה. נטלתי גלולות כל השנים האלה, המחזור היה סדיר תמיד, עם ובלי הגלולות. כיום אני משתמשת בנובה-רינג למניעת הריון. איזה בדיקות עליי לבקש כדי לבדוק האם מדובר בתופעה הורמונלית? לאמי אין את הבעיה הזו, אבל ל-2 משלוש אחיותיי יש את אותה הבעיה ממש.
    השנה עשיתי 7 טיפולי אפילציה בטווח של כשלושה שבועות בינהם, נשארו לי צלקות מזה וזה לא דילל את הצמיחה. עשיתי עוד כמה טיפולים בפרו-סלקטיפ (אולטרא-סאונד) ונראה שגם זה לא ממש עוזר.
    מה המלצתך? האם יש לזה טיפול תרופתי? האם כדאי לי לנסות להמשיך באמצעים אסתטיים? אולי לנסות לייזר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור פנים

הוספת תגובה

• צלקות מטיפולי אפילציה

אלקיים יפעת
    23/12/2010

טיפולי אפילציה לא אמורים להשאיר צלקות!!
    אשמח ליעץ במידה ויש לך שאלות
    אלקיים יפעת
    אפילטורית מוסמכת
    0544268540

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובת הרופאים המלומדים ...

נטע
    25/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור פנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    26/12/2010

מומלץ לעבור בדיקות דם לפרופיל הורמונלי .לגבי השיער ניתן למרוח מקומית פעמיים ביום קרם וניקה המאט את צמיחת השיער וזאת בין הטיפוליים להסרת שיער אין טעם להתחיל טיפול בלייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו