אני מבולבלת לגמרי - עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית רפאל גם לא מגבילה בטיפולים

שיר
    13/02/2011

אחרי שנים שאני מטופלת ברונית רפאל אני מחפשת מכון להסרת שיער אחר, ולא בגלל השירות או התוצאות, להפך אני ממש מרוצה מרונית רפאל, אלא רק בגלל המחיר. למי שיש את הכסף ואין לו בעיה תקציבית אני ממליצה בחום על רונית רפאל, שדרך אגב גם היא לא מגבילה בטיפולים והיא עובדת עם לייזר! כך שזה לא כל כך נכון להתייחס לזה כאל מדד להצלחה.
    דבר נוסף חשוב לציין זה שלא כל חלק בגוף מגיב אותו הדבר יש אזורים שתוך 3-4 טיפולים כבר לא צומח יותר ויש אזורים בעיתיים יותר (שהם האזורים ההורמונליים), כך שמהאזורים שעשיתי אצל רונית רפאל אני יכולה לציין שבאמת באזורים הפחות הורמונליים אחרי טיפולים בודדים הפסיק לצמוח לי, אבל באזורים ההורמונלים אני עדין מטפלת, וזה כבר למעלה מ-12 טיפולים, ככה שהעובדה שאינני מוגבלת בטיפולים דווקא יצא לי לטובה. אני אישית מעדיפה דווקא מקומות שלא מגבילים אותי בטיפולים, בעיקר בשביל מצבים כאלה, ולטעמי זה ממש לא מעיד על טיב המכון, כי רונית רפאל מעולה.
    ואם כבר, מה יש לכם להגיד על אמריקאן לייזר? כי זה באמת מטריד אותי שהם לא משתמשים בלייזר אלא בטכנולוגיה חדשה של קרן אור....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבולבלת לגמרי - עזרה בבקשה!
    מבולבלת
    28/12/2010

חברה המליצה לי, מניסיונה, ללכת ל-care להסרת שיער. הלכתי וקיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה עבור 12 טיפולים, אבל בכל- זאת הלכתי לבדוק גם ב"אמריקן לייזר", ושם נתנו את אותו מחיר, וטיפולים ללא הגבלה לכל החים (כך שאם עוד 10 שנים פתאום יצמח לי שיער, אני אוכל ללכת לשם ללא תשלום נוסף).

ועכשיו אני לגמרי מבולבלת, ויש לי עד יום שישי להחליט כי זה מבצע לסוף השנה.

איך לבחור? ההבדל היחידי זה טיפולים מוקצבים מול אינסוף טיפולים, אבל מי ערב לי שעוד 10 שנים אמריקן לייזר עוד יהיו קיימים? או שאני אהיה קיימת, או בכלל בארץ?

מה לעשות?????

הצילו!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה???

מבולבלת
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר מחקר רב היקף בנושא...

סיגל
    29/12/2010

היי,
    גם אני עם אותן התלבטויות וגם לי יש להחליט עד יום שישי הקרוב..

יש יתרונות וחסרונות לשני המכונים.
    הבולטים שביניהם:
    - אמריקן לייזר לא באמת מבצעים טיפולים בלייזר אלא באינפרא או IPL
    - קייר מגבילים אותך בטיפולים ואמריקן לייזר לא (כנראה בגלל שהם לא באמת משתמשים בלייזר)
    - בקייר מי שמבצע את הטיפול הן קוסמטיקאיות ("טכנאיות") ובאמריקן לייזר זה רופאים ואחיות מוסמכות
    - הייתי ממליצה לך לבדוק את העניין של החלפת בעלים באמריקן לייזר, לוודא שהחברה יציבה. בקייר זה אותם בעלים כבר 20 שנה...

מקווה שעזרתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם נטורפיל?

אילן
    06/01/2011

אני ניגשתי הן לאמריקן לייזר והן לנטורפיל ובשניהם קיבלתי מחיר דומה בהפרש של 500 ש"ח אבל נאמר לי שם משהוא שהדליק אצלי נורה:למה אמריקן לייזר נותנים אין סוף טיפולים לעומת נטורפיל שנותנים עד 10 טיפולים? יתכן שהשיטה באמריקן לייזר חלשה ביחס לנטורפיל וכנראה שגם התוצאות לא משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מירי

מורן
    31/12/2010

איזה שיטה את עושה? כמה טיפולים צריך לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מחפשת מכון טוב להסרת שיער

מישהי
    25/01/2011

אני גם בודקת בימים אלו את המכונים השונים.
    על נאטורפיל שמעתי ביקורות לא טובות.
    לגבי אמריקן לייזר - באופן אירוני כמו שנאמר הם באמת לא משתמשים בלייזר.
    בפרופוציה- משתמשים בלייזר, אין הגבלה של שנים, אבל יש הגבלה של כמות טיפולים, והמטפלים שם הם רופאים.
    אני לא התחלתי טיפול, ואין לי מושג איך הם. זה רק מה שהם אמרו לי בפגישה.
    אשמח לשמוע ביקורת ממשהו שגם טופל אצלהם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מנסיון

עדי
    15/02/2011

לדעתי כדאי לך להיזהר ממקום שמציע טיפולים ללא הגבלה, ואני אסביר.
    נתקלתי בכמה מקרים ממקור ראשון (ואני אחת מהן) של בנות שיצאו לא מרוצות ואפילו מרומות מעסקאות כאלו.
    זה נובע מהסיבה הפשוטה שברגע שסיימת את התשלומים, אין למכון מוטיבציה להשקיע בך, הם יעדיפו לקוחות שעוד אפשר להרוויח מהם, והתורים יהפכו להיות קשים להשגה.
    פתאום המטפלת חולה, או שהמכון עבר לחיפה, ואני יכולה להמשיך לתאר תירוצים אבל את בטח מבינה - היחס מדרדר.
    אני חושבת שעדיף לך לשלם לפי טיפול, ולקבל בדיוק מה שמגיע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו