מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רונית רפאל גם לא מגבילה בטיפולים
שיר13/02/2011אחרי שנים שאני מטופלת ברונית רפאל אני מחפשת מכון להסרת שיער אחר, ולא בגלל השירות או התוצאות, להפך אני ממש מרוצה מרונית רפאל, אלא רק בגלל המחיר. למי שיש את הכסף ואין לו בעיה תקציבית אני ממליצה בחום על רונית רפאל, שדרך אגב גם היא לא מגבילה בטיפולים והיא עובדת עם לייזר! כך שזה לא כל כך נכון להתייחס לזה כאל מדד להצלחה.
דבר נוסף חשוב לציין זה שלא כל חלק בגוף מגיב אותו הדבר יש אזורים שתוך 3-4 טיפולים כבר לא צומח יותר ויש אזורים בעיתיים יותר (שהם האזורים ההורמונליים), כך שמהאזורים שעשיתי אצל רונית רפאל אני יכולה לציין שבאמת באזורים הפחות הורמונליים אחרי טיפולים בודדים הפסיק לצמוח לי, אבל באזורים ההורמונלים אני עדין מטפלת, וזה כבר למעלה מ-12 טיפולים, ככה שהעובדה שאינני מוגבלת בטיפולים דווקא יצא לי לטובה. אני אישית מעדיפה דווקא מקומות שלא מגבילים אותי בטיפולים, בעיקר בשביל מצבים כאלה, ולטעמי זה ממש לא מעיד על טיב המכון, כי רונית רפאל מעולה.
ואם כבר, מה יש לכם להגיד על אמריקאן לייזר? כי זה באמת מטריד אותי שהם לא משתמשים בלייזר אלא בטכנולוגיה חדשה של קרן אור....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבולבלת לגמרי - עזרה בבקשה!מבולבלת28/12/2010
חברה המליצה לי, מניסיונה, ללכת ל-care להסרת שיער. הלכתי וקיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה עבור 12 טיפולים, אבל בכל- זאת הלכתי לבדוק גם ב"אמריקן לייזר", ושם נתנו את אותו מחיר, וטיפולים ללא הגבלה לכל החים (כך שאם עוד 10 שנים פתאום יצמח לי שיער, אני אוכל ללכת לשם ללא תשלום נוסף).
ועכשיו אני לגמרי מבולבלת, ויש לי עד יום שישי להחליט כי זה מבצע לסוף השנה.
איך לבחור? ההבדל היחידי זה טיפולים מוקצבים מול אינסוף טיפולים, אבל מי ערב לי שעוד 10 שנים אמריקן לייזר עוד יהיו קיימים? או שאני אהיה קיימת, או בכלל בארץ?
מה לעשות?????
הצילו!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה???
מבולבלת29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר מחקר רב היקף בנושא...
סיגל29/12/2010היי,
גם אני עם אותן התלבטויות וגם לי יש להחליט עד יום שישי הקרוב..
יש יתרונות וחסרונות לשני המכונים.
הבולטים שביניהם:
- אמריקן לייזר לא באמת מבצעים טיפולים בלייזר אלא באינפרא או IPL
- קייר מגבילים אותך בטיפולים ואמריקן לייזר לא (כנראה בגלל שהם לא באמת משתמשים בלייזר)
- בקייר מי שמבצע את הטיפול הן קוסמטיקאיות ("טכנאיות") ובאמריקן לייזר זה רופאים ואחיות מוסמכות
- הייתי ממליצה לך לבדוק את העניין של החלפת בעלים באמריקן לייזר, לוודא שהחברה יציבה. בקייר זה אותם בעלים כבר 20 שנה...
מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם נטורפיל?
אילן06/01/2011אני ניגשתי הן לאמריקן לייזר והן לנטורפיל ובשניהם קיבלתי מחיר דומה בהפרש של 500 ש"ח אבל נאמר לי שם משהוא שהדליק אצלי נורה:למה אמריקן לייזר נותנים אין סוף טיפולים לעומת נטורפיל שנותנים עד 10 טיפולים? יתכן שהשיטה באמריקן לייזר חלשה ביחס לנטורפיל וכנראה שגם התוצאות לא משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
מורן31/12/2010איזה שיטה את עושה? כמה טיפולים צריך לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מחפשת מכון טוב להסרת שיער
מישהי25/01/2011אני גם בודקת בימים אלו את המכונים השונים.
על נאטורפיל שמעתי ביקורות לא טובות.
לגבי אמריקן לייזר - באופן אירוני כמו שנאמר הם באמת לא משתמשים בלייזר.
בפרופוציה- משתמשים בלייזר, אין הגבלה של שנים, אבל יש הגבלה של כמות טיפולים, והמטפלים שם הם רופאים.
אני לא התחלתי טיפול, ואין לי מושג איך הם. זה רק מה שהם אמרו לי בפגישה.
אשמח לשמוע ביקורת ממשהו שגם טופל אצלהם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מנסיון
עדי15/02/2011לדעתי כדאי לך להיזהר ממקום שמציע טיפולים ללא הגבלה, ואני אסביר.
נתקלתי בכמה מקרים ממקור ראשון (ואני אחת מהן) של בנות שיצאו לא מרוצות ואפילו מרומות מעסקאות כאלו.
זה נובע מהסיבה הפשוטה שברגע שסיימת את התשלומים, אין למכון מוטיבציה להשקיע בך, הם יעדיפו לקוחות שעוד אפשר להרוויח מהם, והתורים יהפכו להיות קשים להשגה.
פתאום המטפלת חולה, או שהמכון עבר לחיפה, ואני יכולה להמשיך לתאר תירוצים אבל את בטח מבינה - היחס מדרדר.
אני חושבת שעדיף לך לשלם לפי טיפול, ולקבל בדיוק מה שמגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)