אני ממש אשמח אם מישהו יצליח לעזור!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש אשמח אם מישהו יצליח לעזור!
    גל
    03/01/2011

אני הרבה מאוד זמן מנסה למצוא את השיטה הטובה ביותר להסיר שיער הורמונלי מאיזור הכתפיים והגב העליון, השיער באיזורים אלו הוא הורמונלי, מאוד פלומתי, נורא דק ובהיר, העור שלי בצבע לבן, קלאסי לליזר, אני מטופל בלייזר בהרבה מקומות אבל הרופאים במרפאה שבה אני מטופל אמרו לי לא לגעת במקום הזה כי אז יגדל יותר ויעורר צמיחה של שיערות "רדומות". אני יודע שאפשר להשתמש אולי באפילציה או בסלקטיף פרו, אבל השיטות האלו עובדות בצורה סלקטיבית-שיערה שיערה, מכאן שהטיפול הוא מאוד ארוך, משמע מאוד מאוד יקר. הטיפול הראשון והאחרון עלה לי 800 ש"ח לשעתיים במכשיר הסלקטיף וזה רק לכתפיים לטיפול ראשון !!. אשמח אם תיידעו אותי על שיטה יעילה (הכי חשוב) לא איכפתי לי הזמן, העניין הוא הכסף, אני מרגיש שאני אגיע בטיפול באיזורים אלו ל10000 שקל אחרי אולי 5 טיפולים במקרה הטוב. אשמח לשמוע הצעות ומכשירים שיעזרו לשיער ההורמונלי שלי, זה מאוד חשוב לי !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני ממש אשמח אם מישהו יצליח לעזור! - תגובה

05/01/2011

שלום גל,
    שיער מאד פלומתי ובהיר תמיד ישאר/יחזור, כך שאולי כדאי לא להתעסק איתו...
    פלומה יש על כל הגוף ,פרט לכפות ידיים,כפות רגליים,שפתיים...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו