שיער בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בפנים
    טליה
    12/01/2011

שלום,
    אני בת 25
    יש לי שיער על הפנים, אני מאוד חוששת להסיר אותו בשיטות הקיימות בשוק.
    ראיתי כל כך הרבה נשים שהתאכזבו מהטיפולים השונים, לייזר, אינפרא, אפילציה וכו..
    לא רק שאין תוצאות אלא שהשיער נעשה צפוף וקשה יותר, שלא לדבר על בזבוז רב של כסף ותסכול..
    שמעתי על משחה שנקראת ואניקה שפוגעת באנזים הצמיחה ובכך מעכבת אותה- משחה שניתן להשיג במרשם רופא בלבד.
    אשמח לקבל מידע על המשחה (אופן השימוש, האם היא יעילה לשיער פלומתי ועוד)
    תודה והמשך יום נפלא
    טליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בפנים

הוספת תגובה

• היי טליה

איילת
    12/01/2011

אני לא מכירה את המשחה המדוברת, אבל לדעתי? הכי טוב להסיר בשעווה. זה מה שאני עושה. כשמתרגלים זה בכלל לא כואב, וזה מאוד יעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשחה

קרן
    14/01/2011

הי , לפי דעתי המשחה שאת מתכוונת אליה נקראת "ורניקה" והיא עולה כ-300 ש"ח לפי מיטב ידיעתי. רוקח אחד המליץ עליה בחום אבל אני לא ניסיתי . חפשי על זה מידע באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער בפנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    15/01/2011

הקרם ניקרא וניקה ויש למרוח אותו פעמיים ביום והוא מאט את צמיחת השיער ללא קשר לגוון השיערה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו