אילו שיקולים צריך להביא בחשבון בעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילו שיקולים צריך להביא בחשבון בעת
    ארז
    18/01/2011

אילו שיקולים צריך להביא בחשבון בעת בחירת מכון להסרת שיער?

האם הטיפולים צריכים להעשות ע"י רופא?

האם יש מכשירים עדיפים ומתאימים יותר? ואיך אדע איזה מכשיר מתאים לי?

האם יש דבר כזה דילול שיער במקומות שאין רצון להיות חלק בהם?

תודה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אילו שיקולים צריך להביא בחשבון בעת - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    22/01/2011

החוק בארץ לא מחייב טיפול עיי רופא מומלץ לעבור טיפול עיי מטפל או מטפלת מנוסה מומלץ תחת פיקוח רפואי ויש לוודא שניתן יהיה לפנות למקום גם בעוד מס שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנודע להסרת שיער

קארין
    24/01/2011

הי ארז,
    אם אתה רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר, אז רק רופאים יכולים לעשות לך את הטיפול הזה.
    מכשיר הלייזר הוכח כיעיל ביותר להסרת שיער . מכשיר לייזר מסוג לייטשר, נחשב להכי טוב. ישנן שיטות נוספות שמבוססות על אינפרא אדום והן לא לייזר, ואותם גם קוסמטיקאיות יכולות לעשות.
    אבל אם כבר עושים, כדאי ללכת על המכשיר החזק והטוב ביותר, כי תאמין לי שלא תרצה לבזבז את הזמן שלך על טיפולים שלא עובדים בשיטות שאין עליהם ניסיון של הרבה שנים.
    אני אישית בחרתי לעשות הסרת שיער בפרופורציה, בגלל שיש להם ותק מאוד גדול, וזה היה חשוב לי מבחינת הביטחון שיש "אבא ואמא" למקרה הצורך.
    הרופאה שטיפלה בי הייתה ממש חמודה והתחשבה בי מאוד, זמינות התורים הייתה גם טובה, ולא הייתי צריכה להמתין הרבה בתור עד שנכנסתי לטיפול, כל הדברים האלה מאוד חשוב לשים לב אליהם.
    שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו