הסרת שיער בפנים- מבולבלת מאוד.עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים- מבולבלת מאוד.עזרה!
    שיר
    19/01/2011

דוקטור שלום,
    אני בת 20, בהירה מאוד, וסובלת משיער שחור בכל חלקי הגוף.
    עשיתי ברור הורמונלי מספר פעמים. בכולם הטסטסטרון היה בקבוצת הנורמה אך מעט גבוה. מכיוון שאני מלאה ושעירה עשו לי גם בדיקת אולטרסאונד. אחרי כל זה קבעו שיש לי שחלות פוליציסטיות. התחלתי לקחת דיאנה ואני כבר חצי שנה איתה.
    יש לי שיער שחור וחזק מאוד על הפנים. בעיקר באיזור הסנטר והפיאות. ועכשיו גם מעט על הצוואר. המצב בסנטר ממש חמור כי אני מורטת גם עם פינצטה מפני שאני לא מסוגלת להניח לו לגדול.
    הייתי אצל רופא העור בקופ"ח כדי להתייעץ איתו אם לעשות לייזר גם בפנים, והוא אמר לי שכן, שאעשה כי אני מתאימה. אבל הוא רופא עור רגיל, לא כזה שמתעסק עם לייזר.

משוטטות בפורומים ובאינטרנט ומאזהרות בכללית אסתטיקה למשל אמרו לי שבשום אופן לא לעשות בפנים כי זה רק יחמיר את המצב הקיים. לעומת זאת שמעתי וראיתי אנשים שהלייזר בפנים רק היטיב עמם והתוצאות מדהימות. ואחד המכונים הסבירו לי שיש מכונים שלא עושים בפנים כי הטיפולים ארוכים עד שיש תוצאות משביעות רצון וזה לא משתלם להם...
    אני לא יודעת מה לעשות. השיעור ממש מפריע לי בחיי היום יום. ואני דיי חוששת מהתגברות השיער...

בתור רופאים שמנוסים בלייזר , האם כדאי לי לנסות? האם לייזר לא באמת מחריף את הצמיחה? או שעדיף אפילציה?
    הבנתי שאפילציה בפנים זה גם נורא כואב וגם תהליך ארוך ושעד שאפטר מכל השיער הזה יקח המון זמן.

בבקשה תעזרו לי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוטואפילציה - קרן אור

ויקי
    19/01/2011

כל הטיפולים להסרת שיער -זה טיפולים לאורך זמן,לא משהו שיסדר לך הכל תוך כמה חודשים. שיער גם תמיד יכול לחזור,אך בכל זאת שווה לעשות טיפול,זה מקטין את הגדילה,מדלל ונותן תקופות ארוכות עם עור חלק.
    יש עכשיו משהו חדש- פוטואפילציה, זה מזמן באירופה וארצות הברית,אך רק לא מזמן הגיע ארצה. אני מכירה המון שעושים בסלון "ז'אנה" ברחובות וכולם מרוצים.. זה כמו לייזר,אבל יותר בריא,ואפשר לעשות כל חודש,ולכל סוגי העור ושיער. טלפון שם 0523510815,אישה מאוד נחמדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזה פוטואפילציה ומה ההבדל

גל
    20/01/2011

בין האפלציה הרגילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים- מבולבלת מאוד.עזרה! - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    22/01/2011

באזור הפנים מומלץ טיפול בקרן אור או לייזר רק באזור שפה עליונה ופאות בשאר האזורים תתכן צמיחה מוגברת במהלך סידרת הטיפולים בנוסף מומלץ לשלב מריחה יום יומית של קרם וניקה הניתן במירשם רופא ומאט את צמיחת השיער בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו