מכשיר לייזר ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר לייזר ביתי
    שירי
    22/01/2011

שלום,

ראיתי הרבה פרסומים על מכשיר להורדת לייזר שכביכול יש לו את כל התקנים והכל.. השאלה האם מישהו התנסה והוא עובד? למכשיר קוראים silk'n sensepil

עפ"י מה שכתוב בפרסום יש לי את כל הנתונים (עור בהיר- שיער כהה). אני לא סובלת משיעור יתר אבל נמאס לי מהמכונה ואין לי סכום גדול להוציא במכון..

מה ההבדל המהותי בין מכון לבין טיפול ביתי?
    ואם אנחנו כבר כאן: מה הזמן הנדרש (בדרך כלל) לאפילציה בגבות? אני כבר שנה עושה טיפולים בערך פעם וחודש ואין ממש תוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר לייזר ביתי

הוספת תגובה

• ההבדל בין מכון לבין טיפול ביתי

שיפרה
    23/01/2011

ההבדל בין מכון לבין טיפול ביתי לדעתי הוא בעיקר כספי.
    במכון עולה הרבה כסף, מה גם שהרבה פעמים צריך יותר טיפולים ממה שאומרים לך בהתחלה ובבית את משלמת של מכשיר ובזה זה נגמר.
    אני לא מכירה את המכשיר שכתבת עליו אבל אני קניתי עכשיו את ME של סינרון שבחישוב פשוט יוצא הרבה יותר זול מללכת למכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי בבית אפשר להשיג תוצאות טובות

שיפרה
    24/01/2011

ומודה שלא שמעתי על המכשיר שעליו את שואלת, המכשיר שאני קניתי הוא של סינרון שזו חברה מאד ידועה בתחום של טכנולוגיה רפואית.. לגבי החלפת ראשים, אין לי בעיה להחליף כל עוד זה עושה את העבודה ואני אצא מרוצה.
    בסופו של יום כל אחד יעשה את החישובים שלו ויבחר את מה שטוב לו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוץ מהכסף

שירי
    23/01/2011

האם באמת הטיפול שאפשר לתת לעצמינו טוב באותה מידה כמו אצל מקצוען?
    בנוסף: חישבת גם את העלות של החלפת ראשים? במכשיר שאני התעניינתי בו צריך להחליף את הראש לעיתים דיי קרובות..
    אני מאוד אשמח לטפל בעצמי במקום ללכת למכון אבל פשוט לא בא לי לקנות מכשיר ולראות שבסוף אני בכל זאת צריכה מכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו