הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    אנונימית
    08/02/2011

שלום, אני בת 18 ומאוד רוצה להסיר שיער.. יש לי מספר שאלות:
    1. האם השיטות שכל המכונים משתמשים בהם הן נחשבות "לייזר"? האם הסרה בלייזר יותר יעילה מ- IPL?
    2. אני לא נוטלת גלולות, והבנתי שברגע שמתחילים ליטול גלולות השיער חוזר בגלל השינויים ההורמונלים. אני חושבת שבעוד כמה חודשים אתחיל לקחת גלולות ולכן מפחדת שזה ישבש את תהליך ההסרה אז האם כדאי לי לקחת גלולות מעכשיו, לפני שאני מתחילה את התהליך?
    3. אני רוצה גם להסיר שיער בפנים בסנטר ובצוואר אבל הבנתי שזה לא מומלץ ורק גורם לצמיחה מוגברת ושל שיער יותר עבה... זה נכון?
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

09/02/2011

שלום לך,
    1. אין להכליל, "כל" המכונים לא זהים, תצטרכי לברר איזה מיכשור יש להם. בידיים מיומנות ומקצועיות ניתן להגיע לתוצאות בשני הסוגים. יחד עם זאת,ללייזר יש יתרון.
    2. אם יש לך שיעור משמעותי בפנים ובצוואר מומלץ לבצע ברור הורמונלי לפני התחלה. לעיתים תיתכן החמרה בצמיחה.
    במידה ו יש לך שיבוש הורמונלי והרבה שיער ,יש לשלב את הטיפול עם איזון תרופתי אחרת לא תראי הטבה משמעותית.
    אם כמות השיער לא רבה,עדיף אפילציה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת ה18

ד"ר יובל דומנ
    10/02/2011

שלום לבת ה 18,

קיימות 2 שיטות להסרת שיער: לייזר (סוגים שונים של מכשירים) ו-IPL הקרוי גם "אינפרה".
    יש הבדל מהותי בין 2 השיטות, בשל העובדה שמכשירי לייזר עוצמתיים יותר ולכן נחשבים ליעילים יותר.

ואשר לגלולות: הגלולות מווסתות את הפעילות ההורמונלית ולכן אין חשש לחזרה או צמיחת יתר- ההיפך הוא הנכון!

בשל גילך הצעיר אני ממליצה בחום כי תעשי סקר שוק במס' מכונים מבוססים וידועים, ומאוד כדאי שתעזרי באחד ההורים - נסיון החיים שלהם רק יעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה. כמובן שנשמח אם הסקר שלך יכלול גם אותנו

בברכה,

ריקי מינצר
    CARE

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו