בטיחות המכשירים הביתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיחות המכשירים הביתיים
    שרה
    16/02/2011

האם המכשירים הביתיים מספיק בטיחותיים, האם יש סיכון בשימוש בהם?
    אם הדבר כל כך פשוט מדוע עדיין יש כל כך הרבה מכונים ואנשים לא עוברים לטיפול ביתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטיחות המכשירים הביתיים

הוספת תגובה

• הסרת שיער בבית

ליהיא
    20/02/2011

היי שרה, אני קניתי לפני שבועיים מסופר פארם את המכשיר הביתי מי, הם גם הסבירו לי נרחבות על המכשיר, קניתי אותו כי המכון שעשיתי בו השאיר לי עדייו שיער ורציתי להיפטר מהשאריות וגם לעשות עוד אזור שעלה במכון הרבה...יש לחברה הזו גם שירות לקוחות שזמינים וזה טוב לדעת שיש פנים מאחורי המכשיר..בקיצור, כן אפשר להאמין למכשיר ביתי..פשוט חשוב לדעת איזה מכשיר :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר להסרת שיער me

אבישג
    20/02/2011

היי ליהיא,
    רציתי לדעת אם המכשיר החדש להסרת שיער בבית me הוא באמת אפקטיבי כמו הסרת שיער במכוני יופי?
    אשמח לשמוע את דעתך כי אני מעוניינת לקבל המלצות על המכשיר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במכשיר החדש

רינה
    23/03/2011

ליהיא-איך את יודעת שהוא יעיל אם רק לפני שבועייפ רכשת והשימוש מראה יעילות אחרי 4 טיפולים בהפרשים של שבועיים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע לי הזוי

אחת שיודעת:)
    24/03/2011

לי זה בכלל לא נשמע הגיוני.
    איך זה יכול להיות שמכשיר ביתי להסרת שיער נותן הבטחה של הסרת שיער לצמיתות, ואילו המכונים הגדולים, מתחייבים שטכנולוגיית הלייזר העוצמתית שלהם, להסרת שיער, מחפחיתה באופן משמעותי את צמיחת השיער. הם לא מתחייבים לצמיתות. אז איך מכשיר קטן וביתי יתן אפקט טוב יותר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחות המכשירים הביתיים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    20/02/2011

בדכ הטיפול בטוח ואולם היעילות פחותה מהמכשיריים במכונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו