E STAYL או IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• E STAYL או IPL
    הסרת שיער-!
    20/02/2011

יש לי שתי שאלות:
    1. רציתי לדעת מה ההבדל בין טכנולוגית (אינפרה וגלי רדיו)E STAYL ל (אינפרה)IPL . אמרו לי שבשתיהן יש אינפרה אדום.
    האם השוני הוא אורך הגל? האם התוצאות הן אותן תוצאות?
    אני מטופלת כבר בIPL ומאוד מרוצה. אך ישנו מכון' שהציע מחיר חסר תקדים לפס תבור ופנים אך הטכנולוגיה היא E STAYL מבית ALOS .
    אינני יודעת אם המכשיר מהימן וחדשני, אלא רק ע"פ מה שהם אמרו לי שהוא טוב כמו IPL.
    2. והאם שיער בפאות ובסנטר ירד טוב. יש לי בסנטר שיער שחור אך בודד. אני מטופלת באפילציה שהגבירה לי את הצמיחה. האם כדי לעבור להורדת שיער במכון ב E STAYL מבית ALOS. האם הוא טוב לפנים ? ובפאות חלק טוב לטיפול וחלק פלומתי. האם כדי להתחיל . אני מאוד חוששת מהחמרת המצב.
    אנה עיזרו לי להבין.תודה
    (יישר כוח לפורום.מידע זה חשוב מאוד ועוזר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    E STAYL או IPL

הוספת תגובה

• E STAYL או IPL - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    20/02/2011

מדובר בשילוב של קרן אור ואנרגיית גלי רדיו התוצאות זהות לפחות לטיפול בקרן אור באזור הפאות במידה והשיער כהה ניתן לטפל בלייזר או קרן אור באזור הסנטר לעיתים יש צמיחה מוגברת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו