איך, כמה ולמה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך, כמה ולמה???
    נועה
    21/02/2011

שלום כולם..
    אני חושבת על הוצאת שיער בלייזר ואני כבר משתגעת מרוב עודף המידע הסותר.
    ראשית אין לי מושג האם זה בכלל יכול לעבוד אצלי- אני בעלת עור בהיר מאד ושיער בלונדיני. באיזורים המיועדים הצבע הוא חום, די כהה ואין לי מושג האם להאמין למכונים שאומרים שזה אכן יעבוד.

שנית אין לי מושג היכן לבצע זאת- CARE, נטורופיל, אמריקן לייזר??? על כל אחד מהם יש דעות שליליות.

ושאלה אחרונה, הומלץ לי על מכשיר הלייטשיר, מישהו יודע לומר האם הוא טוב?
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך, כמה ולמה???

הוספת תגובה

• דעה אישית

שולמית
    22/02/2011

לדעתי את צריכה לבקש מכל אחד מהמכונים טלפונים של בנות/בנים שטופלו אצלם. זה מאוד מקובל לבקש מספרי טלפון ולברר עד כמה הם מרוצים. מעבר לזה אני לא יכולה להמליץ כי עדיין לא עשיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך, כמה ולמה??? - תגובה

23/02/2011

שלום לך, לא ציינת באילו איזורים את בעלת שיער חום.
    בת כמה את וכ"ו...
    אין לך נתונים אידאליים ולכן אולי לא תקבלי תוצאות אידאליות.
    ניתן לבצע טסט ולבחון תגובה/נשירה,ולהחליט משם.
    נקודת המוצא שלך צריכה להיות, הבנה ריאלית - למה את יכולה לצפות מהתהליך ולהחליט אם זה מתאים לך.גם הפחתה של כ-50% אולי תיתן לך הקלה מסויימת, ואם את לא סבורה כך, אז אל תתחילי....
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו