הסרת שיער בקרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בקרם
    מימי
    02/03/2011

אני מתחילה טיפול בלייזר באיזור החזה, מכיוון שיש לי עור רגיש ודק מאוד גילוח המקום פוצע אותי וגורם לפצעונים אדומים הנמשכים כמה ימים. האם אוכל להסיר את השיער בקרם במקום בגילוח (מדובר בקרמים הכימיים כדוגמת אורנה 19 ו- nair)? האם יש בעיה לאחר מכן לעבור טיפול לייזר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בקרם

הוספת תגובה

• הסרת שיער בקרם - תגובה

14/03/2011

שלום מימי, אם תגיעי מגולחת איך יוכלו לטפל בך ביעילות?
    לדעתי,צריך פשוט לגלח או לקצר את השיער הרבה יותר בעדינות ואולי לא על "יבש".
    אם העור שלך כה רגיש,יתכן שגם הלייזר לא מתאים לך...
    תתיעצי עם המטפל/ת שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופל במכון פרטי אצל רופאה --

אני
    16/03/2011

והיא אמרה לי לא לגעת בשיער בחזה אני מגיעה אליה כל פעם שיש לי קצת והיא מטפלת בזה - זה לא טוב לגלח את השיער שם לפני כי זה אזור מאוד עדין וזה ייגרום לשיעור יותר חמור כמו אצל גבר. היא מגלחת לי שערה שערה מה שהיא בוחרת לנכון ואז עוברת עם הלייזר בצורה נקודתית לפי הנקבוביות כדי שהשיעור לא ייתפשט הלאה - היא רופאה מנוסה ואני סומכת עליה ולכן אני אומרת לך מה שהיא אמרה לי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטופלת

אני
    16/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו