איזה לייזר הכי טוב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה לייזר הכי טוב?
    ליאור
    04/03/2011

שלום. הייתי במספר מרכזים להסרת שיער וכל מרכז מתפאר בכך שהמכשיר שלו הוא הטוב ביותר ואפילו דואג להפחיד כי שאר המכשירים לא מתאימים כלל. אורך הגל בין המכשירים בשוק שונה וכל מרכז טוען כי אורך הגל המתאים הוא זה של המכשיר איתו הוא עובד. אני מעוניין להסיר שיער בגב ובכתפיים, בעורף ובצוואר. אני בהיר עור והשיער כהה. איזה מכשיר מומלץ יותר. קיבלתי הצעות על האלקסנדריט אך אחרים אומרים כי הוא מיושן מאוד ואינו, יחסית חלש ולא מאפשר מניפולציות רבות בין העוצמה המשודרת ועובי השיער, בנוסף הוא לא יתאים למקרה ואהיה שזוף בקיץ, ואילו במקום אחר התפארו בלייט שיר וסופרנו. אז מה באמת הכי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה לייזר הכי טוב?

הוספת תגובה

• איזה לייזר הכי טוב? - תגובה

14/03/2011

שלום ליאור, לא ציינת בן כמה אתה, ויש לכך חשיבות בנוסף לנתונים הבסיססים שציינת.
    לגבי גוון העור והשיערובהנחה שהשיעור מיוצב כבר גם באזור גב וכתפיים, יש עדיפות ללייזר כגון : לייטשיר וכ"ו
    יש משמעות בנוסף לסוג המכשיר,גם למיומנות המטפל,מגוון המכשירים ויציבות החברה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו