מתלבט לאחר חקר שוק- צריך עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט לאחר חקר שוק- צריך עזרה...
    עומר
    04/03/2011

הייתי במס' מוסדות ותיקים בתחום הסרת שיער בלייזר, כאשר אני מבקש להסיר ברגליים, בישבן ובמפשעות. לבסוף ראיתי שהמקומות הכי רציניים זה רונית רפאל, כללית אסתטיקה, ופרופורציה (קצת משתרכת מאחור - בגלל בעיות אמינות). ברונית רפאל הבטיחו עד 80% הצלחה וטיפולים לא מוגבלים בלייזר עד למקסימום תוצאה, אבל בעלות מאוד גבוהה. בכללית אסתטיקה גם הבטיחו עד 80% הצלחה במחיר הרבה יותר נמוך (דומה להצעה מפרופורציה) אבל הציעו חבילה של 8 טיפולים. ובפרופורציה הבטיחה 100% הצלחה, בסדרה של בין 8 ל 12 טיפולים.
    הבעיה- אני לא יודע למי להאמין... ברונית רפאל אמרו שכל מי שמבטיח טיפול של דילול אסתטי ברגליים הוא לא רציני, כי אי אפשר לדלל בצורה אסתטית (מהטיפולים יוצאים בצורה של קרחות עד להסרה מוחלטת), ולכן הם מציעים רק הסרה מלאה. בפרופורציה הבטיחו במפורש הסרה של 100% כשידוע לי שכנראה לא ניתן להבטיח כזה דבר כי כל גוף מגיב שונה, וברונית רפאל אמרו לי שכל מי שמבטיח רק חבילת טיפולים, הוא גם עובד עלי כי בסוף אזדקק כנראה ליותר טיפולים.. ואצטרך לשלם עוד..

אשמח לעזרה..

מישהו היה אצל רונית רפאל, כללית אסתטיקה, ופרופורציה ויכול להביע את דעתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתלבט לאחר חקר שוק- צריך עזרה... - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    05/03/2011

לא קימת לעולם הסרה מלאה של השיער בדכ לאחר 8 עד 12 טיפולים מגיעים לתוצאה \הסופית ואין כל משמעות להמשך טיפול בדכ שוקיים מגיבים מצויין ירכיים מגיבים פחות טוב לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבט לאחר חקר שוק- צריך עזרה... - תגובה

14/03/2011

שלום עומר,
    כאחת מתוך המערכת מזה שנים,מאד תמוה בעיניי מה שכתבת, אין, ולא הייתה אף פעם הבטחה להפחתה של 100% שיער, באזור המטופל בחברתנו,אנו מאד מנוסים ומכירים את היכולות הריאליות של הטכנולוגיות אל מול הגוף האנושי.
    אשמח, אם תיצור קשר באתר החברה להמשך ברור הנושא.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו