כתפיים,גב,פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתפיים,גב,פנים
    דייגו
    07/03/2011

שלום,

לפני כחצי שנה סיימתי סדרה של טיפולים (מעל 12) בעזרך מכשיר lightsheer ET באזורי הגב,כתפיים,חזה ופנים (שיער מחוץ לקו הזקן). השיער בחזה והבטן הרבה יותר דליל והתוצאה היא לשביעות רצוני מלבד זה שיש שיערות ארוכות. בגב ובכתפיים יש עדיין שיערות שחורות וגם שיערות עדינות. הבעייה היא שהשיערות ארוכות. בפנים יש מעט שיערות מטרידות צבע עורי הוא לבן ושיערותיי שחור.עליי לציין שאף פעם לא הייתי יותר מדי שעיר בגב+כתפיים.
    אני מעוניין שתענו לי על מספר שאלות:
    1. האם סדרה נוספת של טיפולים יסיר לגמרי (או כמעט) את השיער בגב+כתפיים? ואם כן, בעזרת איזה מכשיר?
    2. האם ניתן לעשות משהו עם השיערות הארוכות? בפנים ובבטן+חזה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתפיים,גב,פנים

הוספת תגובה

• כל כמה זמן הרופאים בפורום עונים?

דייגו
    11/03/2011

כל כמה זמן הרופאים בפורום עונים על השאלות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים,גב,פנים - תגובה

14/03/2011

שלום דייגו,
    1. אזור הגב כתפיים הוא עיקש יותר מאחרים,יתכן, וזאת כמובן בהכללה ומבלי להתייחס ספציפית אליך,ומספר טיפולים נוסף והפעם בלייטשיר XC בעוצמות יעילות יוכלו לקדם אותך עוד מעט. במידה ולאחר כ-3 טיפולים לא השתנה המצב משמעותית,יתכן וזה המירב שניתן.
    2. לגבי השיערות הארוכות הפזורות ניתן לעשות אפילציה-מחט חשמלית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו