שאלה בנוגע להסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להסרת שיער
    יגאל
    11/03/2011

שלום אני מאוד מעוניין לבצע טיפול אפקטיבי ויעיל להסרת שיער בעיקר באיזורי המפשעה והישבן (אני גבר בן 22)

השאלה היא כזו, לאחר שפניתי ל2 מכוני הסרת שיער בלייזר, נאטורפיל ואמריקן לייזר, מסתבר שבנאטורפיל נקבעתי על ידי המומחים כמתאים מבחינת גוון השיער באיזוריםם הנ"ל (גוון שהוא חום עד חום בהיר) ואילו באמריקן לייזר נקבעתי כלא מתאים.

כיוון שהשיער מתפתח אצל גברים לפחות עד גיל 30 אם אני לא טועה, לעשות טיפולי לייזר נקודתיים (של 1 עד 10 כמו שהציעו לי בנאטורפיל) בשלב זה ולזרוק הון תועפות כאשר אין למכונים התחייבות להצלחה נראית לי מאוד לא כדאית.

השאלה שלי אם כן היא מה ניתן לעשות? איזה טיפול יכול לעזור לי בכדי להוריד שיער ולדלל את האיזורים הנ"ל (מפשעה + ישבן) שיחזיקו לזמן ארוך יותר וידללו את האיזורים בצורה טובה יותר (ולא יעבו אותם כמו שעושה גילוח - שגורם לשערה לגדול עבה יותר)

איזה סוגי טיפולים יש, אפילו ביתיים, אפילו בקנייה של מכשור כזה או אחר בקנייה חד פעמית יקרה, אך שהשימוש בה יהיה כדאי לאורך זמן.

תודה רבה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע להסרת שיער

הוספת תגובה

• שיער חום בהיר לא מגיב לטיפולי לייזר

ריקי מינצר
    13/03/2011

שלום לך,

שיער חום בהיר לא מגיב לטיפולי לייזר או קרן אור.
    שיער חום כהה עשוי להתאים.
    אשר לתוצאות: למרות אי הנעימות לא ניתן להתחייב לתוצאות מוגדרות (לדוגמא: הפחתה של 80% מהשיער) מפני שכל אחד מגיב אחרת לטיפולים.

מנסיוני, האזורים שציינת מגיבים היטב וניתן לראות הפחתה נאה בכמות השיער בתוך 10 טיפולים (ובלבד שגוון השיער מתאים) אבל כאמור זה גם תלוי בתגובה אישית של כל אחד.

אז מה עושים בכל זאת: אני מציעה לך לרכוש 3 טיפולים. לאחר שתסיים טיפול שלישי תמתין כ3-4 חודשים. לאחר שתגיע לצמיחה מלאה, תבדוק: אם כמות השיער פחתה זה אומר שאתה בהחלט בכיוון ויכול לרכוש עוד. אם לא- לפחות לא רכשת כמות גדולה מדי ויקרה מדי של טיפולים.
    חשוב מאוד לצלם את האזורים לפני הטיפול על מנת שתהיה לך השוואה. במכונים רציניים עושים את זה כשגרה.

שיהיה בהצלחה!

ריקי מינצר, מנכ"ל care

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו