מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפניםמיכלי13/03/2011
שלום,
מגיל 17 סבלתי מתופעה של שיעור יתר. טיפול בגלולות דיאנה באותם שנים "הדף" את העניין. ובאמת במהלך השנים יש לי בגוף שעירות די רגילה. לא משהו חריג. אני גם עם עור בהיר כך שאולי שזה יותר בולט.
אך לצערי בסנטר המצב לא הטיב עמי ובמשך השנים ועם כל הריון המצב החמיר. השערות עברו גם לאזור בין הסנטר לצוואר ואין צורך שאבהיר עד כמה זה מעצבן, דוחה ומתסכל. בהריון זה תמיד כאילו נעצר ואז אחרי הלידה זה חוזר ובגדול.
אני תולשת אותם מדי יום עם פינצטה כבר שנים ומתחת לסנטר מוציאה אותן עם שעווה.
מאוד מאוד לא נעים. הייתי פעם בהתייעצות לגבי לייזר ונאמר לי שמכיוון שבסנטר זה הורמונלי זה תמיד יחזור אלא אם אעשה טיפול ארול של כ- 4 שנים. אולי אז זה יעזור.
זה סיוט חיי שהייתי רוצה כל כך להפטר ממנו. אני בחורה נאה, ומאוד אסטטית וזה תמיד מעיב על הכל(למרות שלמדתי מצויין להסתיר זאת לצערי)
אנא תשובתם אם יש לי סיכוי להפטר מהדבר המעצבן והדוחה הזה? זה ישנה לי לחלוטין את ההרגשה ואת איכות חיי. אשמח לשמוע שיש פתרון בכל זאת.
תודה רבה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים לגלח לפני לייזר בפנים?
אני14/03/2011חייבים לגלח לפני טיפול לייזר בפנים?
יש עוד שיטה חוץ מאפילציה לפנים ( חוץ מלייזר כמובן)...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
הדס21/03/2011היי מיכל,
רציתי לדעת אם במקרה קיבלת תשובה לשאלותייך,
אני מזדהה עד מאוד ומעוניינת בתשובות לאותן שאלות בדיוק.
יום טוב
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הדס
מיכלי21/03/2011לצערי אין אף תגובה עדיין...למרות ששלחו לי הודעה שכן....אבל ענו לי מפורום אחר שכדאי ואלך להתייעץ עם אנדרוקרינולג והוא כבר יפנה אותי לשיטה שהכי תתאים למצבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה גם לצערי ....טופלתי בלייזר
גל27/03/2011ואפילציה ונשאר לי שיער בעיקר בסנטר ובצוואר ובפאות הלחיים ...ממש יעזור אם תספרי אם מצאת משו,או אם הרופא שהפנו אותך אליו עזר לך ... מוזר שעם כל הטכנולוגיה שיש אין שום כדור או דבר שיכול לעזור עם דבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער מהפנים - תגובה
29/03/2011שלום לך, האם בין ההריונות את "על" דיאנה, או לא נוטלת דבר?
אם עדיין יש שיבוש הורמונלי, ואת לא נוטלת ט. מאזן,זה לא ייעלם.
אם את כן לוקחת טיפול מאזן,אולי אפילציה בסבלנות תועיל.זאת בהנחה שאין "המון" שיער.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר אהרונוביץ
מיכלי30/03/2011שלום ד"ר אהרונוביץ,
מהיום שהתחלתי ללדת לפני 10 שנים אני לא נוטלת דבר.
אני לא חושבת שכמות השערות שיש לי על הסנטר היא במצב לאפילציה, רק לטיפול שמכסה שטח גדול יותר. השיער עבר לי גם מתחת לסנטר לכיוון הצוואר. שם אמנם זה יותר פלומה עבה אבל זה מחמיר.
האם יש טיפול שיכול לעזור מלבד אפילציה?
תודה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר אהרונוביץ - תגובה
17/04/2011שלום לך, לא ציינת אם הפרופיל ההורמונלי שלך בגדר הנורמה,כעת.יש לזה משמעות בנוגע ליכולת שלך להיות עם פחות שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכלי,
הילה30/03/2011אני הילה, עשיתי הסרת שיער בטכנולוגיית ה- SHR, זו טכנולוגיה יעילה ביותר, היעילה ביותר כיום.
טכנולוגיה זו מבצעת את הסרת השיער על כל סוגי העור, פחות מכאיבה ונותנת את התוצאות הטובות ביותר שקיימות היום. אם את רוצה טלפון: 050-7242887* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הילה
מיכלי30/03/2011הי הילה,
האם היו לך גם שערות על הסנטר כמו זיפים וזה עזר לך?... כמה זמן עד שזה מתחיל להעלם אם בכלל? אשמח אם תספרי לי עוד פרטים
איפה טופלת ?
תודה מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)