בעייה הורמונלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה הורמונלית
    לילך
    20/03/2011

שלום!
    אני בת 24 ושעירה מאוד בגוף וכן באזור הפנים יש לי שעירות יתר (בקיצור מסכנה...). ביצעתי בדיקות דם לבדיקה הורמונלית ובה התברר שיש בגופי כמות גדולה של ההורמון הזכרי. הרופאה המליצה לי לקחת כדורים הורמונלים בכדי להוריד את רמתו ולהפחית את השעירות בפנים.
    א. אני מעוניינת לעבור טיפולי לייזר ברגליים ידיים ובית שחי. האם בזמן נטילת הכדורים אני יכולה לטפל בלייזר?
    ב. האם בגלל שיש לי את הבעייה הזו של רמה גבוהה של ההורמון הגברי טיפולי הלייזר שאעשה לא יהיו מוצלחים או שבעוד מס' שנים יחזרו השערות כי שוב ההורמון הגברי "יחגוג"?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה הורמונלית

הוספת תגובה

• היי אני גם רציתי לברר אם שיעור היתר

גל
    27/03/2011

נובע מבעיה הורמנלית ,אני סובלת מזה יותר משש שנים ..למרות שהמחזור שלי סדיר,את יודעת אולי דרך מי מבצעים את הבדיקה ,כי אני לא רוצה שיטרטרו אותי ,אם זה דרך גניקולוג /או רופא משפחה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעייה הורמונלית - תגובה

29/03/2011

שלום לילך,
    ככל שתהיי תחת טיפול תרופתי מאזן,הפחתת השיער בלייזר תהיה יעילה. אם תפסיקי לקחת,השעירות יכולה לשוב ולהתגבר. זה נכון בעיקר באזורים הורמונליים.(פנים,חזה,גב,זרוע עליונה וכ"ו...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו