גלי שלום! את מדלגת על הודעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי שלום! את מדלגת על הודעתי
    שרי
    21/12/2007

מלמטה בפעם השניה.
    תשובתך מאד חשובה לי.
    להתייחסותך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשרי

23/12/2007

שלום שרי
    עניתי לך בתאריך 13/12/07 אך אולי לא קבלת אותו. כתבתי שם שאני לא מכירה את המכשיר,ובקשתי שתוסיפי לי פרטים אולי על היצרן וכ"ו...
    לגבי % ההפחתה ,הוא משתנה מאזור לאזור על פי עובי השיער,צבעו, האופי ההורמונלי שלו,כן או לא וכ"ו ...
    אם תרחיקי את מועדי הטיפולים יותר מכפי שאת עושה בשגרת הטיפולים שלך תוכלי לדעת עד כמה ההפחתה אמיתית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכשיר

שרי
    23/12/2007

אני שבועיים אחרי הטיפול השני, מאחר ולא מגלחים אני מתבססת רק על כמות הנשירה שכרגע שואפת לאפס, ציינתי קודם שהטיפול לא כואב ואני לא משתמשת בשום משחת אילחוש, כל החברות שלי מציינות שזה כואב על כדי כך שחייבים להשתמש במשחת אילחוש, שאלתי היא האם בהתבסס על הנתונים הנ"ל יש להניח שהיא מטפלת בי בעוצמות נמוכות מידי? כי אחרת איזה הסבר שכמעט ואין התקדמות כלל אחרי טיפול שני?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו