הסרת שיער מאזורים מסוימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מאזורים מסוימים
    מישהי
    24/03/2011

שלום!

תחילה, אבהיר כי בעקבות לקיחת גלולות ראקוטן בשנות העשרה שלי (כיום אני בשנות ה-20 בחיי) נגרם לי שיעור יתר. אני אומנם לא נחשבת שעירה, אך צמחו לי שערות במקומות שבחיים לא היו לי. בכל מקרה,פנייתי אליכם נוגעת לשני עניינים:
    1. קודם כל רציתי בבקשה לדעת האם שעווה תמיד מדללת שיער ולא מצמיחה יותר? אני שואלת זאת מכיוון שבעקבות הגלולות שמתי לב שצמחו לי שערות יחסית בהירות וקצרות באזור של החזה והישבן. אומנם הם לא בולטות, אך זה מאוד מפריע לי ואני חוששת שבאור יום ניתן לראות אותם.מעבר לכך,אני מאוד פאנטית בכל הנוגע להסרת שערות גוף. ברמת העיקרון, אני עוברת כרגע הסרת שיער באינפרא אדום מכל האזורים בגוף, אך בחזה ובישבן אני לא מסירה באינפרא (בעיקר מהסיבה שאני לא רוצה לגלח את האזורים הללו). לפיכך, ברצוני לדעת האם זה בטוח להסיר שיער מאזורים אילו בעזרת שעווה? האם היא אכן תדלל את שערות אילו ולא תגרום לצמיחה של שיער נוסף וכהה יותר?

2. לגבי שיער פנים-האם הסרת שיער בשעווה אכן תדלל לי את שיער הפנים (לחיים, מצח וכו')? אני מתלבטת אם בכלל להתחיל כי אילו שערות קטנות ויחסית בהירות, אך כשאני מסתכלת בקרוב במראה ניתן לראות אותם וזה מאוד מפריע לי...
    בכלל-האם עדיף להסיר שיער פנים בשעווה או באפילציה?

אודה לכם מאוד על תשובתכם לשתי השאלות הנ"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצעה מהלב

נועה
    26/03/2011

הפלומה העדינה והבהירה שקיימת אינה גורעת מהחן והעדינות. קיים חשש שאם תורידי בשעווה זה כבר לא יהיה אותו שיער עדין ראשוני שהיה. אפשר אולי אם תנסי שטח קטן מאוד כדי לראות תוצאות כעבור זמן זה עדיף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מאזורים מסוימים - תגובה

29/03/2011

בפלומה כדאי לא לגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו