אשמח לקבל תשובה ממישהו מנוסה בעניין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל תשובה ממישהו מנוסה בעניין
    גל
    02/04/2011

לפני חודשיים סיימתי את הטיפול השלישי שלי בלייזר באיזורים שונים בגוף, מטופל במכשיר הלייטשיר. הלייזר השפיע בצורה אדירה ומטורפת על כמות השיערות, אני יכול להגיד שאני חלק (: העניין הוא שבאיזור הרגליים התחתונות והעליונות (שוקיים וירכיים) כמות השיערות היא שונה לגמרי, זאת אומרת שיש איזור שהוא חלק לגמרי ברגל וכמה ס"מ ליד אני רואה פס שלם של שיערות, ככה זה לסירוגין בכל אזור הרגליים. אני לא נוגע בשיערות הרגליים בכלל, לא מגלח, לא מורט, לא מתעסק, רק בא לטיפולים. ורציתי לדעת מה השלב הבא יהיה בעצם, המטרה הסופית היא שהשיער יוסר לגמרי או 80% ממנו, לא משנה אבל העיקר שכל האזורים יהיו עם כמות שיער זהה, לא חלק כן חלק לא.. מישהו התנסה בעניין ויכול להגיד לי מה עושים? האם זה טבעי? האם הטיפולים לא נעשו כמו שצריך? אשמח לתגובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה ממישהו מנוסה בעניין - תגובה

17/04/2011

שלום לך גל,נראה שאתה מתאר מצב של "פיספוסים" אזורים בהם השער נשר לעומת אזורים עם צמיחה. בד"כ נדרשים יותר מ-3 טיפולים כדי להגיע לסיום טיפול,וגם אז לא תהיה חלק לגמרי. אם אכן אלו פיספוסים כדאי לציין זאת למטפל או להגיע ולהתייעץ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו