מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי במדיקל הילינג ספא - ביקורתי.ע03/04/2011
הייתי שם היום, רכשתי קופונים מאחד מאתרי הקופונים והגעתי לשם.
לצערי לא טרחתי לקרא המלצות קודם, ולא מעניין אותי אם זה ביוטי ספא או ביוטי לא יודעת מה, אני הייתי במדיקל הילינג ספא בבית קליפורניה ואני כותבת חוות דעת שלילית מאוד!!!
אני אתאר את החוויה ואמליץ לכל מי שחושב לקנות קופון או להיות מטופל שלהם ללכת לראות את המקום בעצמו לפני שהוא עושה את ההחלטה.
כבר בטלפון כאשר דיברו אלי בצורה לא נעימה והכריחו אותי להגיע לפגישת ייעוץ ואז "אולי יוכלו לקבל אותי באותו יום לטיפול" גם כשהסברתי שאני מגיעה מרחוק, היתה התעקשות שלא יכולים להתחייב שיוכלו לקבל אותי באותו יום. (מקום שמכבד את עצמו יודע כמה אנשים קבעו תור לאותו יום ומתאם לפי לוח הזמנים).
כשהגעתי לשם כמעט עשיתי אחורה פנה מאיך שהמקום נראה...
רועש מפוצץ באנשים, פקידות קבלה יושבות מאחורי שולחנות משרדיים מפוצצים בדפים כאילו הגעתי לאיזה משרד רואי חשבון של פעם, כלל אין תחושה של הילינג או ספא.
אין מילה טובה יותר לתאר את המקום מלבד המילה "שכונה"
המקום נראה "שכונה" המטפלות נראות "שכונה" והן בוודאות לא מקצועיות.
זהו פס נע, בית חרושת לקופונים...
לא החתימו אותי על שום חוזה, הכניסו אותי לטיפול ולא התחשבו בדעתי כשביקשתי מכשיר מסויים (שיש להם אותו והוא נכלל בהצעה של השובר)
לא גילחו את השיער מהאזור המטופל לפני הטיפול אלא אחריו...?! מה זה השטויות האלה?
בקיצור עדיף לשלם יותר והאמת שלא צריך לשלם יותר, יש הרבה מקומות שנותנים מחירים דומים עכשיו בקופונים, אז ממדיקל הילינג ספא כדאי להימנע, אני לא רוצה לדמיין את ההרגשה של מיש קנה קופון למסז' במדיקל הילינג ספא.
רק ללכת לראות את המקום קודם על מנת שלא תכוו, תרתי משמע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשטו רגל
רמי03/04/2013המקום נסגר פשטו רגל , עשרות לקוחות שילמו כסף על טיפולים והפסידו את כל כספם.
מלכתחילה המקום נראה לא רציני וחבל !!!עכשיו נשאר הזמן לנסות ולהציל את כספינו אם אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר להציל את כספינו?
אביטל24/04/2013איך אפשר להציל את כספינו?
אני ממש רותחת מזעם, שילמתי להם אתצ כל כספי ועכשיו שהתקשרתי לקבוע תור ענו לי מחברת אלישע וטוענים שאני לא יכולה להיות מטופלת שלהם, אבי גור הכניס אותם לברוך ואם אני רוצה הם יעשו לי 50% הנחה על הטיפולים.
ממש חוצפה!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמצה שיקרית
צילה06/04/2011אפילו לא היית מספיק אמיצה/גלויה להיזדהות בשמך אלה בראשי תיבות זה שקר וכזב אני מטופלת בהילינג ספא והטיפול יוצא מן הכלל יש תוצאות מדהימות ואני בסך הכל אחרי 2 טיפולים בלבד וכמובן שאני לא פוחדת להיזדהות שמי צילה אהררוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומכת בחוו"ד השלילית
מורן16/11/2011איזה מטופלת ואיזה נעליים... הרי ברור שהיא "מבפנים" ובגלל זה התגובה הזאת שלה והרצון להגן כל כך על שמו של המקום. אני דווקא חושבת שמי שרשמה את החוו"ד השלילית מאוד אמינה. ואני אומרת את זה על סמך שיחת טלפון שלי עם הילינג ספא שהספיקה לי בכדי להבין איך המקום עובד. המתנה של 20 דקות, ועד שכבר עונים- חוסר מקצועיות משוועת וחוסר סימפטיה. בקיצור הבנתי הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא השמצה שקרית!
גוני07/04/2011מאיפה את יודעת איך דיברו איתה בטלפון ואיך התייחסו אליה לפני ואחרי הטיפול??
זה שהטיפול עוזר לך לא אומר שהיא משקרת או משמיצה!!
והיא בכלל לא חייבת להזדהות בשמה. היא לא חייבת לך כלום. סך הכל רצתה לספר מה היא עברה שם וכל אחת תעשה מה שהיא רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גם אני רכשתי את השובר אצלהם
ליטל09/04/2011רציתי לשאול אותך כמה שאלות באיזה סניף שלהם את מטופלת?
באיזה מכשיר? והאם מפשעות זה כולל הכל?או רק קו ביקיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה על המפשעות
גוני03/04/2013אני מטופלת בסניף בתל אביב עם מכשיר לייזר.
המפשעות זה בעיקרון כולל הכל עד בערך 3 סנטימטרים מהכוס כי הם פוחדים מהנזקים של הלייזר כשזה בא במגע עם הכוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
.jpg)
.jpg)