הייתי במדיקל הילינג ספא - ביקורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי במדיקל הילינג ספא - ביקורת
    י.ע
    03/04/2011

הייתי שם היום, רכשתי קופונים מאחד מאתרי הקופונים והגעתי לשם.
    לצערי לא טרחתי לקרא המלצות קודם, ולא מעניין אותי אם זה ביוטי ספא או ביוטי לא יודעת מה, אני הייתי במדיקל הילינג ספא בבית קליפורניה ואני כותבת חוות דעת שלילית מאוד!!!
    אני אתאר את החוויה ואמליץ לכל מי שחושב לקנות קופון או להיות מטופל שלהם ללכת לראות את המקום בעצמו לפני שהוא עושה את ההחלטה.
    כבר בטלפון כאשר דיברו אלי בצורה לא נעימה והכריחו אותי להגיע לפגישת ייעוץ ואז "אולי יוכלו לקבל אותי באותו יום לטיפול" גם כשהסברתי שאני מגיעה מרחוק, היתה התעקשות שלא יכולים להתחייב שיוכלו לקבל אותי באותו יום. (מקום שמכבד את עצמו יודע כמה אנשים קבעו תור לאותו יום ומתאם לפי לוח הזמנים).
    כשהגעתי לשם כמעט עשיתי אחורה פנה מאיך שהמקום נראה...
    רועש מפוצץ באנשים, פקידות קבלה יושבות מאחורי שולחנות משרדיים מפוצצים בדפים כאילו הגעתי לאיזה משרד רואי חשבון של פעם, כלל אין תחושה של הילינג או ספא.
    אין מילה טובה יותר לתאר את המקום מלבד המילה "שכונה"
    המקום נראה "שכונה" המטפלות נראות "שכונה" והן בוודאות לא מקצועיות.
    זהו פס נע, בית חרושת לקופונים...
    לא החתימו אותי על שום חוזה, הכניסו אותי לטיפול ולא התחשבו בדעתי כשביקשתי מכשיר מסויים (שיש להם אותו והוא נכלל בהצעה של השובר)
    לא גילחו את השיער מהאזור המטופל לפני הטיפול אלא אחריו...?! מה זה השטויות האלה?
    בקיצור עדיף לשלם יותר והאמת שלא צריך לשלם יותר, יש הרבה מקומות שנותנים מחירים דומים עכשיו בקופונים, אז ממדיקל הילינג ספא כדאי להימנע, אני לא רוצה לדמיין את ההרגשה של מיש קנה קופון למסז' במדיקל הילינג ספא.
    רק ללכת לראות את המקום קודם על מנת שלא תכוו, תרתי משמע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פשטו רגל

רמי
    03/04/2013

המקום נסגר פשטו רגל , עשרות לקוחות שילמו כסף על טיפולים והפסידו את כל כספם.
    מלכתחילה המקום נראה לא רציני וחבל !!!עכשיו נשאר הזמן לנסות ולהציל את כספינו אם אפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר להציל את כספינו?

אביטל
    24/04/2013

איך אפשר להציל את כספינו?

אני ממש רותחת מזעם, שילמתי להם אתצ כל כספי ועכשיו שהתקשרתי לקבוע תור ענו לי מחברת אלישע וטוענים שאני לא יכולה להיות מטופלת שלהם, אבי גור הכניס אותם לברוך ואם אני רוצה הם יעשו לי 50% הנחה על הטיפולים.

ממש חוצפה!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמצה שיקרית

צילה
    06/04/2011

אפילו לא היית מספיק אמיצה/גלויה להיזדהות בשמך אלה בראשי תיבות זה שקר וכזב אני מטופלת בהילינג ספא והטיפול יוצא מן הכלל יש תוצאות מדהימות ואני בסך הכל אחרי 2 טיפולים בלבד וכמובן שאני לא פוחדת להיזדהות שמי צילה אהררוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומכת בחוו"ד השלילית

מורן
    16/11/2011

איזה מטופלת ואיזה נעליים... הרי ברור שהיא "מבפנים" ובגלל זה התגובה הזאת שלה והרצון להגן כל כך על שמו של המקום. אני דווקא חושבת שמי שרשמה את החוו"ד השלילית מאוד אמינה. ואני אומרת את זה על סמך שיחת טלפון שלי עם הילינג ספא שהספיקה לי בכדי להבין איך המקום עובד. המתנה של 20 דקות, ועד שכבר עונים- חוסר מקצועיות משוועת וחוסר סימפטיה. בקיצור הבנתי הכל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא השמצה שקרית!

גוני
    07/04/2011

מאיפה את יודעת איך דיברו איתה בטלפון ואיך התייחסו אליה לפני ואחרי הטיפול??

זה שהטיפול עוזר לך לא אומר שהיא משקרת או משמיצה!!

והיא בכלל לא חייבת להזדהות בשמה. היא לא חייבת לך כלום. סך הכל רצתה לספר מה היא עברה שם וכל אחת תעשה מה שהיא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גם אני רכשתי את השובר אצלהם

ליטל
    09/04/2011

רציתי לשאול אותך כמה שאלות באיזה סניף שלהם את מטופלת?
    באיזה מכשיר? והאם מפשעות זה כולל הכל?או רק קו ביקיני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה על המפשעות

גוני
    03/04/2013

אני מטופלת בסניף בתל אביב עם מכשיר לייזר.
    המפשעות זה בעיקרון כולל הכל עד בערך 3 סנטימטרים מהכוס כי הם פוחדים מהנזקים של הלייזר כשזה בא במגע עם הכוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו