הסרת שיער - מה המכשיר המומלץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער - מה המכשיר המומלץ?
    דינה
    12/04/2011

אני עשיתי 2 טיפולים בהסרת שיער במכשיר SHR בגלל שהבנתי שהוא די בטוח לבעלות עור כהה כמוני ונכון לכרגע יש כבר תוצאות חיוביות.
    רציתי לדעת האם הוא נחשב למכשיר הכי מתקדם, יעיל ביותר ובטוח (למעט מכשירים מסוג לייזר שידוע שאצלהם התוצאות מובטחות יותר).
    ראיתי שיש עוד סוגים של מכשיר כמו 4MP, IPL .
    מה ההבדלים ביניהם , מי הכי חדיש מבינהם?
    ולמה ראיתי באינטרנט תגובות לא מחמיאות למכשיר ה- SHR? כתוב שהוא משמיד את השערה זמנית ואחרי תקופה כל השיער יחזור לצמוח. וצריך לפחות פעם בשנה טיפולים משמרים במכשיר ה- SHR .
    מה לעשות? האם זה נכון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת השער - לא עניתם לי....

דינה
    16/04/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער - מה המכשיר המומלץ? - תגובה

סופי ברנר
    03/05/2011

דינה יקרה,

אין פה תשובה חד משמעית. לכל מכשיר בתחום הזה יתרונות וחיסרונות משלו. קודם כל ברצוני להסביר לך מה זה IPL! IPL זהו קיצור של 3 מילים - INTESEVE PULS LIGHT - ובעיברית - הבזקי אור אינטנסיביים. זהו בעצם שיטת הקרן אור האינפראדום שקיימת כבר הרבה שנים ומהווה תחרות לטיפולי לייזר. SHRו-4MP שניהם שיטות ששיפרו את היכולות של שיטת קרן אור אינפראאדום לחזק את העוצמות ולהגיע לתוצאות מהר יותר. ז.א. יש IPL בשיטת 4MP ויש IPL בשיטת SHR. גם טיפולי לייזר היום ישנם בשיטת SHR, רק שהם הרבה יותר עוצמתיים ויעילים מכל טיפול IPL ולא משנה באיזו שיטה.
    לכן ההמלצה שלי זה להגיע לאחד הרשתות הגדולות שמחזיקות מגוון של מכשירים ויכולים לנתב אותך לטיפול במכשיר הכי מתאים לסוג שיערך ולצבע עורך. רצוי גם שהרשת הזו תעבוד עם לייזר ולא עם סוגים שונים של IPL.

שיהיה בהצלחה, אני באופן אישי אשמח לעמוד לרשותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו