הסרת שיער במפשעה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער במפשעה דחוף
    מאי
    28/04/2011

שלום, איני יכולה לעשות שעווה באזור המפשעה כי האזור ממש רגיש ויוצאים לי מלא פצעים לאחר מכן ולאזור לוקח מלא זמן להתאושש, ואיני יכולה לעשות לייזר כי אני לוקחת ראוקוטן. לכן, כעת אני מגלחת. הבעיה שלי היא שמאוד מפריע לי השיער והגילוח לא מביא לתוצאות יפות והקיץ מתקרב ובא. האם יש משהו אחר שאני יכולה לעשות כדי להיפטר מהשיער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער במפשעה דחוף

הוספת תגובה

• ראקוטן

שילה
    18/05/2011

היי
    עדיף לוותר על ים ולא לגעת באזור בשום דרך.ואם החלטת ללכת לים/בריכה תלבשי מכנסון גלישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער במפשעה דחוף - תגובה

סופי ברנר
    19/05/2011

לצערי בזמן נטילת ראוקוטן לא ניתן לעשות טיפולי לייזר. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות כרגע כל עוד את נוטלת ראוקוטן, היא ללבוש מכנסון כאשר את הולכת לבריכה וים וברגע שתסיימי עם הטרופה, כבר שבועיים לאחר מכן את יכולה להתחיל בטיפולי לייזר במפשעה.

כמו כן ישנם משחות למיניהם כמו VEET להסרת שיער, תנסי גם אותן, נמכרות בפארמים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה VEET

שילה
    19/05/2011

ביתי השתמשה בVEET בזמן שנטלה ראקוטן וזה גרם לה לשינוי צבע העור(כמו של לבקנים) אומנם היא מרחה על השפם ולא במפשעות אך עברו 3 שנים ועדין יש לה גוון שונה בשפם משאר הפנים.לכן כתבתי שממש לא כדאי להתעסק עם זה תצאי מתוך נקודה שנטילת ראקוטן הוא משהו זמני ללכת לים תוכלי כל החיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו