בעיה די רצינית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה די רצינית..
    רונן
    30/04/2011

אחה"צ טובים...

אני בן 18 ...
    וכבר מגיל קטן מאוד (בערך גיל 8) היתי מורט גבות ואפילו היתי גוזר ( בתמונה מסומן האיזור בגבה שאותו היתי גוזר....)
    את האמת לא יודע מה חשבתי לעצמי ... ועכשיו כל שבוע אני נאלץ למרוט גבות בלית ברירה... מהגבה התחתונה אני מורט וגוזר מהאזור המסומן בתמונה ככה שבאוזר הזה הגבה לא גודלת לי בצורה נורמלית אלא היא גודלת ככה שהשיער הולך קדימה וזה ממש נראה רע....
    אני כל כך לחוץ מהעניין הזה .. אני ממש סובל בקטע הזה ... זה נורא מביך אותי ואם אני לא אוריד כל שבוע אז הגבה תיראה כמו כדור שיער...
    ועכשיו בכלל... אני עוד 3 חודשים מתגייס לחטיבת הנח"ל מה שיוצא שאני חוזר רק פעם בשבועיים, שלושה הבייתה.... ואני בטוח שישימו לב שאני עושה גבות ואני ממש נלחץ מכל הקטע הזה... מה שרציתי לשאול האם באמת יש דבר כזה עיצוב גבות לצמיתות .. שאני אלך לקוסמטיקאית והיא תעשה לי אפילציה במספר טיפולים... כמובן שאני לא רוצה כל כך לדקק כמו בחורה את הגבות אבל שייראה נורמלי ושאני לא אצטרך יותר להוריד בחיים או לפחות למשך תקופה ארוכה(של כמה שנים)...

נ.ב
    האם גם באזור המסומן בתמונה אפשר איכשהו לסדר אותו לאורך נורמלי ושלא יגדל יותר מהאורך שסודר? אני ממש מקווה שיש פתרון לזה כי אני ממש ממש דואג בקשר לזה מעבר לכך מה יקרה שתהיה לי חברה ואני אעבור לגור איתה זה יהיה מש לא נעים לגזור גבות לידה ובכלל אני לא מרגיש נוח עם זה...

אני ממש ממש מקווה שתוכלו לעזור לי....
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה די רצינית..

הוספת תגובה

• בעיה די רצינית.. - תגובה

11/05/2011

שלום רון,
    ניתן לבצע אפילציה/ לייזר כדי להפריד גבות מחוברות או לדקק מעט גבות מאד עבותות.לא ניתן לטפל בחלק הפנימי בתוך ארובת העין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו