מדיקל הילינג ספא - הזהרו!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדיקל הילינג ספא - הזהרו!
    סיוון
    03/05/2011

נשים יקרות אני מציעה לכולן להזהר מהחברה הזו! יחס מזלזל ולא מקצועי, צעקות בין העובדות והרופאים במסדרונות, חוסר אסתטיקה ונקיון והרשימה עוד נמשכת.... המקום פשוט תת רמה. המחירים מפתים אבל אחרי שחזרתי היום מביקור שני במקום.. כי חשבתי שאולי הרושם הראשוני שלי היה מוטעה פשוט לקחתי לעצמי כמשימה לעבור אתר אתר באינטרנט ולוודא שלא יפלו עוד אנשים בפח. תתרחקו ממדיקל הילינג ספא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדיקל הילינג ספא - הזהרו!

הוספת תגובה

• מתעניינת במדיקל

שרית
    18/07/2011

כל הכבוד לך על הכנות ועל הידיעה,
    התגובה שלך עזרה לי.......
    ואולי בזכות אנשים כמוך,
    פחות ייפלו בפח!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדיקל הילינג ספא

אני
    27/07/2011

מקום מזעזע....שוק.....
    כל העובדות הכי הזויות נמצאות במקום הזה.
    הם מנסים לדחוף ולדחוף לאנשים כל הזמן.
    בעל הבית כל הזמן ברוסיה.
    מקום לא אסתטי בכלל, הם מבטיחים לך סוג מכונה ובכלל משתמשים באחרת.
    בקיצור ,,,לא להתקרב.
    הזול עולה ביוקר.
    זה דבר שעושים פעם בחיים- לא לחסוך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גם מטופלת אצלם

ליאת
    27/07/2011

וזה נכון יש להם עובדות הזויות
    אני קניתי 4 קופונים להסרת שיער -10 טיפולים ב 120 שקל
    החוסר מקצועיות זה ברור -כשעשו לי טיפול בפנים היא אמרה לי את לא צריכה להוריד את האיפור -והיום אני מבינה שכן הייתי צריכה להוריד כי המכשיר לא רואה את הפיגמנט של השיער-הם גם לא אומרות לשים משקפיים בזמן הטיפול אני תמיד צריכה לבקש מהם
    הכל שם נראה כמו שכונה וכן יש שם צעקות וחוסר מקצועיות הזוי.
    אבל אני התלהבתי רק ממכשיר אחד שם שזה
    הדרמו פלאש- שזה ipl ולא צריך לגלח כלום לפני טיפול -אני ראיתי שעל המכשיר כתוב דרמו פלאש -אבל עדיין כל פעם שאני באה לטיפול אני לא סומכת על "המטפלות".
    בפנים אני מרוצה מהתוצאה כבר טיפול 2
    אבל עשיתי גם בבטן ושמתי לב שכשהיא שורפת את השערה זה לא נשרף מהשורש אלה נשאר כמו קוצים כאילו שהיא קרעה את השיערה האם זה תריך להיות ככה ?או שאחרי טיפול בדרמו פלאש העור אמור להיות חלק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סניף אשדוד

מירב
    01/09/2011

אני מעוניינת לגשת לסניף באשדוד, משהי היתה או מכירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדיקל הילינג ספא

לילי
    23/04/2012

המקום נראה כמו בורדל. "המנהל" וולגרי וגס. בטיפולים הראשונים נאלצתי להמתין שעה עד שעה וחצי- אבל הם הצליחו להתייעל. היום סיימתי טיפול עשירי עדיין יש שיער מיותר. לזכותם ייאמר שהם באו לקראתי והוסיפו לי 2 טיפולים. למרות שאני בספק שהתוצאות ישתפרו.
    מישהו יכול להמליץ על מקום אחר-באזור תל-אביב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו