שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    ב.נ
    04/05/2011

היי אני בחור בן 20 אם בעיה שנראת לי קצת קשה ובהחלט מעצבנת של שיעור יתר אני לא יודע אם זה בעיה אורמונלית יש לי שיער כמעט בכל אזורי הגוף ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות אם זה אם אפשר להוריד את זה בליזר גם אם הבעיה הורמונלית ובמקומות שאני רוצה להוריד באף חיצונית ממש על האף על הנחירים בכל מקום בפנים בקיצור אני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות אם זה גודל לי השיע על האף על הנחירים זיפים שערות שחורות מתחת לעינים ובמצח רציתי לדעת גם אם אפשר לעשות בכל האזורים האלה ליזר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• עוד שאלה בהקשר הזה...

ב.נ
    04/05/2011

קראתי משהו בקשר לאיזה תיסונת ורציתי לדעת אם יכול להיות שזה הבעיה שלי היפרטריכוזיס או תסמונת איש הזאב

ומה תווך המחירים שאמורים לעלות טיפולים באזורים האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בהקשר הזה... - תגובה

סופי ברנר
    04/05/2011

בשביל להחליט שיש לך היפרטריכוזיס צריך לעשות בדיקות הורמונליות ולכן אני המלצתי לגשת ליעוץ, כאשר יועצת תראה אותך היא תוכל לאבחן האם כדאי לך ללכת לבצע בדיקות הורמונליות או שזה מצב שהוא בר טיפול בלייזר.

לגבי המחיר: תלוי מה האזורים בהם תרצה להסיר שיער ומה כמות הטיפולים שתצטרך, מחיר לטיפולים באזור הפנים נעים בסביבות 100 ש"ח לטיפול בודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר - תגובה

סופי ברנר
    04/05/2011

שלום לך,

מאוד קשה לענות על השאלות שלך מבלי לראות על מה מדובר. ברוב האזורים שאתה מתאר אפשר לעשות טיפלי לייזר. אבל קודם כדאי לקבוע פגישת יעוץ באחד הרשתות הגדולות להסרת שיער ע"מ שהיועצת תבחן את השיער והאזורים ותחליט מה הם האזורים שניתן לעזור לך בהם ומה הם האזורים שלא ניתן לטפל בהם. כמו כן אני מדגישה באחד הרשתות הגדולות, כי רק שם ישנם סוגי מכשירים שונים על בסיס לייזר שמתאימים לסוגי שיער השונים. חשוב שתיקח בחשבון שבמידה והמצב הוא אכן כמו שאתה מתאר הטיפול יהיה איטי יחסית ויקח הרבה זמן, במיוחד שאתה צעיר ולא מיוצב הורמונלית, ובגיל כזה יכולה להופיע לך צמיחה חדשה. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו