בת 17 שאלה בקשר להסרה בקרן אור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 17 שאלה בקשר להסרה בקרן אור
    יעל
    04/05/2011

שלום, התחלתי טיפולי הסרת שיער במכון קוסמטיקה בקרן Ipl, קרובה שלי אמרה לי שהיא עשתה את אותו הטיפול בקרן סופרנו . רציתי לדעת מה ההבדל ואיזו קרן תביא לי לתוצאות טובות יותר.
    ד"א אני בהירה, אמרו לי משהו דרגת צבע 3... וגדל לי שיער שחור. לעומת זאת קרובה שלי היא כהת עור, אולי בגלל זה עשו לה סופרנו?
    ורציתי לדעת מה קורה אם אשתזף במהלך הטיפול? יכול להיות שאיכות הטיפול תרד?
    בנתיים אני אחריי טיפול ראשון ואני מרגישה ממש שינוי אני ממש מרוצה חוץ מבאיזור הרגליים שם יש לי נק' שחורות שנראות לעין גם אם אני מגלחת והייתי רוצה להשתמש בקרן שתעזור לי כמה שיותר עם זה, מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 17 שאלה בקשר להסרה בקרן אור - תגובה

סופי ברנר
    06/05/2011

ליעל שלום!

אין דבר כזה קרן סופראנו. קיימים 2 סוגי קרן המטפלי בשיער: קרן לייזר וקרן אור אינפרא - אדום. סופראנו - זה מכשיר העובד בעזרת קרן לייזר. IPL זה שם של שיטה העובדת על בסיס קרן אור.

אז עכשיו אחרי שעשינו סדר, מה עדיף לבעלת עור בהיר ושיער כהה? בעיקרון את המקרה האידיאלי לטיפול בהסרת שיער. כל השיטות יעבדו עליך, יהיו כאלו שיתנו תוצאות מהירות יותר ויהיו כאלה שיתנו תוצאות פחות מהירות. קרן לייזר היא השיטה העדיפה והמהירה לטיפול בשיער מיותר, עובדת על בסיס עוצמות גבוהות יותר וכתוצאה מכך השיער נעלם הרבה יותר מהר, והתוצאות האלו מחזיקות הרבה יותר זמן. ההמלצה שלי לפנות אחת הרשתות הגדולות שעובדות עם מכשירי לייזר, כי שם יהיו לך מס' סוגים של מכשירי לייזר וחשוב לקחת בחשבון שלקראת סוף הטיפולים השיער נהי עדן יותר ובהיר יותר והטיפול בו צריך להיות במכשיר שמסוגל לקלוט שיערה עדינה.

מקווה שעזרתי לך, שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו