זקוקה להמלצה - הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה להמלצה - הסרת שיער
    שרון
    07/05/2011

שלם לכולם,
    אשמח להמלצה (אמיתית) על מכון להסרת שיער בלייזר בת"א.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה להמלצה - הסרת שיער

הוספת תגובה

• זקוקה להמלצה - הסרת שיער - תגובה

סופי ברנר
    07/05/2011

שלום לך שרון!

אני משוחדת, אז כמובן CARE! :-)
    אבל אם אנחנו מדברים ברצינות. בחירה בין מכונים להסרת שיער בלייזר כיום היא לא דבר פשוט ..
    אני ממליצה לבחון מס נושאים:
    1. מקצועיות ואמינות
    (מי שמבטיח לך 100% הפחתה לכל החיים מוכר לך אשליות שלא בטוח שהוא ישאר שם לעמוד מאחורי ההבטחות - לברוח )
    2. מגוון של סוגי מכשירים במכון
    (כי כל סוג של מכשיר מתאים לסוג עור ושיער אחר. במהלך הטיפול השערה משתנה והרבה פעמים צריך להחליף גם סוג המכשיר שבו תטופל)
    3. חוסן כלכלי – הרי הטיפול נמשך מספר שנים ובמידה והחברה פושטת רגל,( ממליצה לך לעשות גוגל על החברה שאתה מתעניין בה בהקשר של פשיטות רגל וכו ) אתה נשאר עם שיער ובלי מכון לטפל בו .. כסף כאמור שילמת מראש והלך

בכול אחד מהפרמטרים שציינתי לcare יש יתרון גדול מול כל החברות בענף שלנו.
    אנו מציעים חברה עם חוסן כלכלי ועם ותק הגדול ביותר בענף – מעל 20 שנות פעילות בארץ , ללא החלפת בעלים ולו פעם אחת. יש לנו עוד 2 חטיבות, אחת מהן מתמחה ביתוחי הסרת משקפיים בלייזר. מגוון מכשירים בכול אחד מהסניפים שלנו, מטפלות מקצועיות ומנוסות
    אני מאמינה שאנו יכולים להציע לך להיות לקוח בעסק יציב אמין !! ומקצועי.
    אשמח לעמוד לשירותך גם באופן אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו