שערות הפוכות ואבצסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות הפוכות ואבצסים
    שרי
    30/12/2007

דוקטור שלום רב

הנני בת 33 סובלת מגיל 17 מאבצסים באזור המפשעה והיו מקרים שהגעתי לכרוגי כדי לפתוח את את האבצס , לפני זמן מה הייתי אצל רופאת עור שאמרה לי שהסרת שיער לצמיתות עשויה לעזור לי בעיניין זה .
    עלי לציין שבשנים האחרונות האזור הרבה פחות דלקתי מבעבר אך עדיין ישנם גושים פנימים קבועים שהופכים להיות פעילים בתקופות מסויימות לדוגמה לפני מחזור .
    רציתי לשאול אותך איזה מן המכשירים להסרת שיער הוא הנכון לי ביותר בהנחה שיש לי תעלות דלקתיות מתחת לעור ושערות הפוכות שלא יצאו אל מחוץ לעור וגם לא יצאו
    והאם IPL יתאים לי בנסיבות אלו

יש לי שאלה נוספת המצח שלי קטן לפני שנים הגדלתי אותו על ידי כך שהסרתי ממנו שיער באפילציה.
    כעט ברצוני להגדיל אותו עוד קצת והייתי רוצה לדעת האם זה מסוכן להסיר כמה שורות בIPL באזור הראש או שממומלץ לי מכשיר אחר

אודה לך מאוד על תגובתך בעיניין

בכבוד רב
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערות הפוכות ואבצסים

הוספת תגובה

• לשרית מ

01/01/2008

שלום שרית
    אכן הפחתת שיער בלייזר ולא IPL יכולה לפרק את השיער הכלוא וכך המערכת החיסונית יכולה לסלק את השיערה מהגוף. לדוגמה לייטשיר.
    אין סכנה בלהרחיק את קו השיער ולהגדיל את המצח אך שוב לדעתי עדיף בלייזר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו