שלום גלי,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גלי,
    ספיר
    12/05/2011

אני הייתי מטופלת באינפרא אדום לכל הגוף. התוצאה שנהיית לי גרועה יותר. משמע, גם באזורים בהם לא היה לי שיער נהייה לי כפול ! בנוסף היא גם גרמה לי לכוויות בבטן ובאזורים נוספים. הבעיה העיקרית כעת היא השיער בפנים שהתרבה לי בצורה מזוויעה. מה מומלץ? אמרו לי שכדאי לי טיפולי לייזר אצל רונית רפאל וחלק אמרו לי שרק אפילציה עוזרת. מה כדאי ואם תוכלי להמליץ לי על מישהי אבל באמת טובה אני ממש אודה לך !

תודה,
    ספיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום גלי,

הוספת תגובה

• שלום גלי, - תגובה

17/05/2011

שלום ספיר,אם יש צמיחה רבה בפנים,כדאי לפנות לייעוץ במכונים שמטפלים באזור זה בלייזר. אפילציה תהיה ארוכה ומייגעת. כמובן שאיני יודעת מה מצבך האמיתי ולכן התשובה היא באופן כללי. בנוסף מציעה לך לבדוק את מצבך ההורמונלי,בעזרת בדיקות דם ביום 2-3 למחזור(דרך קופת החולים
    יש חשיבות רבה למיומנות המטפלים ואכות המכשור לשם הצלחת הטיפול,בקשי וקבלי המלצות. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו