האם לגלח או למרוט בשעווה לפני טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לגלח או למרוט בשעווה לפני טיפול
    דינה
    12/05/2011

הייתי אצל רופא עור הואו אמר לי בשום פנים ואופן לא לייזר.
    יש לי תור לשבוע הבא למכשיר פורמקס. הקוסמטיקאית אמרה לי לגלח בסכין לפני הטיפול. וחברות שעשו בעבר טיפולים במכשיר מסוג IPL אמרו שהורידו בשעווה.
    מה עלי לעשות לפני טיפול? לגלח בסכין או למרוט בשעווה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם לגלח או למרוט בשעווה לפני טיפול - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

קודם כל ברגע שאת עושה טיפולים להסרת שיער לצמיתות לא לעשות שעווה בשום פנים ואופן, רק גילוח.

לגבי איסור של הרופא לטיפול בלייזר: מה הסיבה שהוא אסר עליך לטפל בלייזר?!
    במידה ואין לך מחלות קשות אין שום סיבה שלא תטפלי בלייזר, טיפול הרבה יותר יעיל, איכותי שישאיר אותך תוך תקופה יחסית קצרה עם גוף חלק ללא שיער. נכון להיום העוצמות שלייזר עובד איתן הן פי כמה גבוהות יותר מIPL - קרן אור אינפרא אדום, ולכן היעילות שלו היא גבוהה בהרבה משאר השיטות.

החשוב הוא לבחור מקום מקצועי ואמין שיודע לעבוד נכון.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . ועוד שאלה

דינה
    18/05/2011

הסיבה שהרופא אסר עלי לייזר היא כי אני כהת עור ואשר משתזפת בקלות . מספיקה הנסיעה ברכב ואני כבר מקבלת צבע בגוף .
    הלא לייזר מתביית על פיגמנט כהה. וגם השערות שלי כהות וגם צבע הגוף שלי כהה.

אז את אומרת שבכל זאת ניתן לעשות לייזר?

האם את נמצאת גם במכון שלכם בירושלים???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה . ועוד שאלה - תגובה

סופי ברנר
    19/05/2011

דינה,

היום קיימים מכשירי לייזר שמתאימים במיוחד לבעלי צבע עור כהה, כך שגם עם צבע עור שלך הלייזר הוא הטיפול המועדף, כי כך תיפטרי מהר יותר מהשיער המיותר.

לרוב אני נמצאת במשרדים שלנו בת"א, למעט ביקורים שאני מבצעת בסניפים מעט לעט. במידה ותחליטי להגיע ליעוץ אלינו, אתאם לך פגישה עם מנהלת סניף ירושלים - היא תוכל לאבחן אותך ובמידה ויהיה צורך במעורבות שלי, היא תוכל ליצור איתי קשר ואני מבטיחה לעזור.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו